Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live) CSP, în ședință: Subiectele care vor fi examinate astăzi

Publicat:

al Procurorilor se intrunește in ședința. Pe ordinea de zi figureaza mai multe subiecte printre care și anunțarea concursurilor pentru suplinirea unor funcții vacante de procuror.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ședința CSP: Un procuror PA, desemnat membru in Consiliul INJ. Despre cine este vorba

16:05, 30.04.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi au fost mai multe subiecte, printre care și desemnarea unui membru in componența Consiliului Institutului Național al Justiției.

(video/update) Ședința CSP: Procuratura Briceni are un nou șef interimar. Cine va conduce instituția

15:15, 18.04.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi, 18 aprilie, in ședința. Inițial, pe ordinea de zi au fost 11 subiecte, doua fiind excluse la inceputul intrunirii. Este vorba punctul 3 și 11 de pe agenda.

(live/update) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

10:10, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

09:45, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live) CSP, in ședința: O membra a Consiliului a demisionat. Despre cine este vorba

09:41, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live) CSP, in ședința: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

09:26, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința. Cererea lui Demciucin cu privire la excluderea fișei de evaluare completata de Obada, respinsa

09:50, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live) Va fi sau nu aprobat un Procuror General: CSP, in ședința. Trei candidați, cu solicitari pe concurs

08:05, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.


Ce parere ai despre aceasta stire?