Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lipsă acută de apă potabilă: unde se resimt efectele fenomenului El Niño

Publicat:

, Bogota, si imprejurimile ei au inceput sa rationalizeze apa potabila, dupa ce fenomenul meteorologic , a lasat rezervoarele si lacurile aproape goale. Unul dintre lacuri, Chuza, care asigura aproape 70% din apa utilizata de capitala columbiana, are in prezent mai putin de 17% din intreaga sa capacitate, fiind cea mai grava penurie de apa potabila din ultimii 40 de ani

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

EFECTELE SOMNULUI Lipsa somnului duce la ingrașare

11:15, 28.04.2024 - In ritmul alert in care traim acum, lipsa de somn este o problema din ce in ce mai grava. Dincolo de disconfortul si de oboseala pe care le simtim dupa o noapte in care nu ne-am odihnit destul, efectele acestor stari sunt cat se poate de serioase. The post EFECTELE SOMNULUI Lipsa somnului duce la ingrașare…

„Sa nu irosim nicio picatura”. Oamenii din Bogota stau cate o zi intreaga fara apa. „Fac un duș de 4 minute și nu spal haine”

07:05, 13.04.2024 - Cei 10 milioane de locuitori ai capitalei columbiene Bogota sunt forțați sa stea fara apa, din cauza secetei severe. Fenomenul climatic El Nino a dus nivelul rezervoarelor de apa la cel mai scazut punct din ultimele decenii, relateaza BBC.

Lipsa acuta de apa potabila afecteaza capitala Columbiei din cauza fenomenului El Nino

03:35, 12.04.2024 - Capitala Columbiei, Bogota, si imprejurimile au inceput sa rationalizeze apa potabila, dupa ce fenomenul meteorologic El Nino a lasat rezervoarele si lacurile aproape goale, informeaza Rador Radio Romania.

Masuri vaste de rationalizare a apei potabile in capitala Columbiei

18:50, 08.04.2024 - Primaria din Bogota va implementa incepand de joi vaste masuri de rationalizare a apei potabile pentru a limita scaderea ingrijoratoare a rezervelor din capitala Columbiei, o consecinta a fenomenului El Nino, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Efectele devastatoare El Nino: Australia se pregatește pentru ciclonul tropical Megan

12:45, 17.03.2024 - Locuitorii din unele parți ale Teritoriului de Nord și ale statului Queensland din Australia au fost indemnați duminica sa se pregateasca pentru un ciclon tropical care se preconizeaza ca va ajunge pe uscat in urmatoarele zile.

Prognoza meteo pentru vara 2024. Specialiștii europeni estimeaza cel mai cald an din istorie. Efectele asupra Romaniei

11:20, 12.03.2024 - Prognoza meteo pentru vara 2024. Specialiștii europeni estimeaza cel mai cald an din istorie. Efectele asupra Romaniei Prognoza meteo pentru vara 2024: In 2023, fenomenul climatic El Nino a revenit dupa o pauza de patru ani. Inseamna ca planeta este in fața unui nou val de incalzire globala. 2023 a…

GERMANIA Criza in sistemul de sanatate german: lipsa acuta de medici

16:30, 03.03.2024 - In Germania, alarmele suna tare in sistemul de sanatate, unde o lipsa acuta de medici și cadre medicale amenința sa aduca serviciile medicale la punctul de colaps. The post GERMANIA Criza in sistemul de sanatate german: lipsa acuta de medici first appeared on Informatia Zilei .

Ciocolata va deveni un produs de lux? Preturi record la cacao din cauza fenomenului El Nino

04:50, 10.02.2024 - Costurile cu principalul ingredient din care se produce ciocolata s-au dublat in ultimul an si joi au atins un nou maxim istoric, dupa ce vremea secetoasa a afectat arborii de cacao din Vestul Africii, informeaza BBC, conform AGERPRES.La bursa de materii prime de la New York, tona de cacao a atins…


Ce parere ai despre aceasta stire?