Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liga a 2-a va avea două serii a câte 14 echipe. Vezi de unde poate veni salvarea Chindiei

Publicat:

Astfel, vor fi doua serii a cate 14 echipe, iar salvarea ar putea veni de la CS Otopeni, echipa care s-a retras din campionat, urmand, cel mai probabil, ca formatia antrenata de sa ii ia locul.   De asemenea, dupa un sezon, Liga a 2-a va avea doua serii de doar 12 echipe, ajungandu-se la aceasta decizie dupa ce mai multe echipe fie s-au retras fie intampina grave probleme financiare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serie de acuzații la adresa jucatoarei care s-a retras in secret din tenis: „Nu știu ce datoreaza statului, dar știu ce ne datoreaza noua”

09:45, 20.05.2024 - ​Camila Giorgi și-a confirmat pe 11 mai retragerea din tenis, dar fosta ocupanta a locului 26 WTA ramane in centrul atenției fiind implicata intr-o serie de scandaluri: cercetata deja pentru frauda fiscala, italianca este acum acuzata și de furt, informeaza RMC Sport.

Primarul Dominic Fritz i-a retras lui Tabara toate atribuțiile dupa scandalul afișelor din Piața Unirii

15:50, 10.05.2024 - Vineri, 10 mai, la cateva ore dupa startul oficial al campaniei electorale, primarul Dominic Fritz i-a retras viceprimarului Cosmin Tabara puținele atribuții pe care aceste le mai avea in instituție.

Superliga 2023/2024: Etapa a 9-a din play-off este deschisa de Sepsi – Rapid. In play-out, cinci echipe se lupta pentru salvarea de la retrogradare

12:26, 09.05.2024 - Sepsi OSK Sfantu Gheorghe ndash; Rapid Bucuresti este meciul care deschide runda cu numarul noua din play off ul Superligii penultima etapa a turneului . Partida este programata vineri, 10 mai 2024, la ora 20:30. Cele doua formatii sunt ultimele in clasamentul din play off, gazdele fiind pe locul 5,…

OMV Petrom s-a retras de pe o piața importanta fara a da explicații: cum va afecta aceasta decizie proiectul Neptun Deep

10:40, 30.04.2024 - Producatorul de titei si gaze OMV Petrom se retrage din Georgia, arata raportul trimestrial transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Compania nu precizeaza nici cand si nici de ce a luat aceasta decizie si nici in ce consta de fapt retragerea.

Dupa ce s-a retras de la ultimul turneu, Simona Halep pune mai presus sanatatea și relaxarea! Unde a fost vazuta tenismena de paparazzi Spynews.ro / PAPARAZZI

23:00, 19.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro reușesc sa surprinda cele mai interesante imagini cu vedetele din Romania. Simona Halep a fost protagonista materialului de mai jos și a demonstrat ca pune accent pe relaxare, dupa ce și-a anunțat retragerea de la turneul din Portugalia.

Știrile Antena Stars. Cu ce se ocupa „Gogoașa” din „Trasniți in NATO”, dupa o o cariera de 25 de ani in televiziune. S-a retras din lumina reflectoarelor: „A fost o chestie temporara”

16:41, 11.04.2024 - De o buna perioada, Constantin Zmafirescu s-a retras din lumina reflectoarelor și se ocupa cu totul altceva. Actorul spune ca, inițial, a fost ceva temporar, dar a conștientizat ca nu are de ce sa renunțe la a fi șofer de taxi.

Liga 3 | Avancronica bataliei finale pentru play-off in cele 10 serii

12:11, 01.03.2024 - La inceputul lunii martie incepe seria ultimelor 3 runde din sezonul regulat din Liga 3-a. Fiecare din cele 10 serii de Liga 3 se va imparți la final in play-off (4 echipe) și play-out (6 echipe). In caz de egalitate de puncte, primul criteriu de departajare il reprezinta rezultatele directe. Play-off-ul…


Ce parere ai despre aceasta stire?