Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lider al lumii interlope, capturat în SUA: Este pus sub acuzare în cadrul celebrului 'dosar al maneliștilor'

Publicat:

a fost capturat de autoritațile americane in , dupa ce a intrat ilegal pe teritoriul SUA și este suspectat ca ar fi fost implicat in acuzații de inșelaciune. Cunoscut ca lider al lumii interlope, el se afla pe lista infractorilor romani cautați cel mai intens, fiind pus sub acuzare in cadrul cunoscutului "dosar al maneliștilor". Impreuna cu alți membri ai clanului, se presupune ca a comis jafuri impotriva unor interpreți de muzica lautareasca celebri, printre care se numara nume precum și Nicolae Guța.

”La data de 8 august 2023, Poliția Romana a fost informata,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Bursuc, nevoit sa-i achite datoriile lui Leo de la Kuweit dupa ce „Bursucița” a ramas gravida cu el / Ce suma uriașa a scos din buzunar „taticul” maneliștilor!

22:55, 23.04.2024 - Dan Bursuc i-ar fi platit toate datoriile lui Leo de la Kuweit dupa ce lautarul s-a combinat cu singura lui fiica și a lasat-o insarcinata. Ginerele lui Bursuc datora sume uriașe dupa ce, la fel ca Florin Salam, a luat bani in avans dar nu și-a onorat obligațiile.

Sean Diddy, artist ziua și proxenet noaptea? Prințul Harry este menționat in dosar

19:15, 29.03.2024 - Sean Diddy (54 de ani), pe numele sau real Sean John Combs, este ținta unei anchete uriașe in SUA! Celebrul rapper, producator și actor american, care deține o avere de 1 miliard de dolari, a fost implicat intr-un dosar cu trafic de persoane. Agenții federali au efectuat raiduri la proprietațile muzicianului…

Vești proaste pentru Sile Camataru / Decizie crunta a judecatorilor in cazul celebrului șef al lumii interlope

23:35, 23.03.2024 - Sile Camataru a primit o veste foarte proasta din partea magistaților de la Tribunalul Dambovița. Liderul interlop executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru proxenetism și este incarcerat la o fosta școala de corecție.

Florin Salam a fost reținut! Manelistul este cercetat intr-un nou dosar de inșelaciune

09:45, 14.03.2024 - UPDATE 9:20 - Barbatul in cauza a fost reținut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat magistraților cu propunere legala.ȘTIREA INIȚIALA"In fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost inregistrate plangerile a trei persoane care sesizau faptul ca ar fi platit anumite sume unui barbat, pentru prestarea…

Florin Salam, ridicat a doua oara și dus la audieri! Manelistul este cercetat intr-un dosar de agresiune. Ce a facut

14:51, 09.02.2024 - Florin Salam a ajuns din nou pe mana poliției, la o zi dupa ce a fost audiat intr-un dosar de inselaciune. Acum, manelistul trebuie sa raspunda in fața legii cu privire la un alt dosar in care este cercetat.

(Surse)Florin Salam, reținut intr-un dosar de inșelaciune

12:10, 08.02.2024 - Cantaretul de manele Florin Salam a fost adus, joi, cu mandat, la Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviste, pentru a fi audiat intr-un dosar in care este acuzat de inselaciune, au informat surse judiciare, potrivit Agerpres. Florin Salam, celebrul cantareț de manele, ar fi fost reținut de poliție.…

Florin Salam a fost reținut de poliție! Regele Manelelor este implicat intr-un dosar de inșelaciune

09:35, 08.02.2024 - Informații de ultim moment! Florin Salam a fost reținut de poliție, joi dimineața. Dupa ce a fost acuzat de inșelaciune, polițiștii au luat masuri in cazul manelistului. Iata de unde a pornit totul și cum a reacționat, Florin Salam in acest caz, pana acum.

Florin Salam ar putea fi adus la poliție cu mandat! Pe numele celebrului manelist a fost depusa o plangere pentru inșelaciune

14:55, 05.02.2024 - Problemele se țin lanț de Florin Salam, iar artistul este implicat acum intr-un nou scandal de proporții! „Regele Manelelor” ar putea fi adus la poliție cu mandat. Pe numele celebrului manelist a fost depusa o plangere pentru inșelaciune.


Ce parere ai despre aceasta stire?