Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lichiorul de Ghimbir – O delicatesă care vindecă multe boli (vezi rețeta). Cum se prepară?

Publicat:
Lichiorul de Ghimbir – O delicatesă care vindecă multe boli (vezi rețeta). Cum se prepară?

Ghimbirul face parte din categoria alimentelor „medicinale”, fiind considerat unul din cele mai valoroase condimente. Dincolo de iuțeala sa dulce și aromata – datorata conținutului de uleiuri naturale (indeosebi gingerol), se ascund proprietați terapeutice nebanuite. Ghimbirul are o istorie lunga in diferite forme de medicina tradiționala sau alternativa. A fost utilizat indeosebi impotriva problemelor digestive și a racelilor. Studiile realizate in ultimul deceniu au demonstrat ca acesta este la fel de eficient sau chiar superior medicamentelor antiinflamatoare sintetice, datorita faptului ca…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta magica pentru longevitate și fericire. Alimentul pe care japonezii il mananca inainte de culcare

22:45, 17.04.2024 - Se spune ca japonezii nu doar dorm, ci practica arta somnului. Ritualul lor de somn incepe cu un program strict - culcare devreme, inainte de ora 23:00. Aceasta practica nu este doar o regula, ci o modalitate de a-și hrani trupul și mintea. In timpul somnului, corpul elibereaza substanțe chimice care…

Rețeta de placinta vegana cu legume. Trebuie sa incerci aceasta delicatesa in timpul postului

00:05, 30.03.2024 - Placinta vegana cu legume este un preaprat de care poți sa te bucuri atat pe timpul postului, cat și in timpul anului, mai ales daca vrei sa pierzi cateva kilograme in plus. Este delicioasa, se gatește repede și trebuie neaparat sa o incerci! Prietenii și familia ta o vor adora!

Rețeta de post pentru pastele perfecte cu sos de ardei și caju. Delicatesa provoaca dependența

16:05, 19.03.2024 - Alimentația de post reprezinta o adevarata provocare pentru cei care aleg sa renunțe in aceasta perioada la produsele de origine animala și la dulciuri, dar cu puțina determinare și ajutor, mancarea de post poate fi de multe ori chiar mai delicioasa decat se așteapta mulți. Iata ce rețeta de paste poți…

Rețeta de post pentru mancarea de ștevie, delicatesa sezonului. Gospodinele iubesc acest mod de preparare

13:10, 18.03.2024 - Pentru ca Postul Paștelui a inceput, gospodinele se pregatesc in fiecare zi cu mancare buna și respecta cu sfințenie regulile. Iata cum poți prepara chiar la tine acasa o mancare de ștevie de post ca la restaurant.

Rețeta originala de salata Caesar a lui Joseph Hadad. Cum se prepara, de fapt. Greșeala pe care sa nu o mai faci de acum inainte / VIDEO

11:05, 18.02.2024 - Fara indoiala, salata Caesar este una dintre cele mai celebre salate din lume. Deși o mulțime de persoane o prepara destul de des, puțini știu, de fapt, care este rețeta originala. Iata ce sfaturi a oferit celebrul chef Joseph Hadad.

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de prajitura ecler. Desertul fara coacere pe care il poți prepara in orice sezon

23:40, 02.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura ecler. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de prajitura cu branza și afine. Desertul rapid și ieftin perfect pentru orice sezon

19:51, 31.01.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura cu branza și afine. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?