Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Leguma care alungă ulcerul! Cum arată și ce beneficii are. Sfaturile oferite de Mihaela Bilic

Publicat:

Potrivit specialiștilor, ulcerele de stomac apar atunci cand acizii digestivi va afecteaza mucoasa stomacului. E adevarat, tratamentul medicamentos pe care il veți primi poate depinde de cauza insa, potrivit nutriționistei vedetelor, , exista o leguma care va poate scapa de aceasta boala. Iata despre ce este vorba.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivele pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Sfaturile oferite de specialiști

20:30, 25.03.2024 - Exista mai multe motive pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Specialiștii in domeniu au oferit sfaturi importante cu privire la acest subiect. Iata ce au transmis experții!

Leguma pe care trebuie sa o consumi zilnic in Postul Paștelui: beneficii fantastice pentru organism. O porție are numai 20 de calorii!

07:45, 19.03.2024 - Sparanghelul, o leguma subevaluata in tradițiile culinare romanești, este un aliment remarcabil atat din punct de vedere nutrițional, cat și culinar. Cu forma sa distinctiva, sparanghelul adauga o nota rafinata și delicata oricarei mese, fiind o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa iși imbunatațeasca…

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Mihaela Bilic. Creveții, beneficii speciale pentru sanatate

08:45, 02.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic citeaza un studiu despre care spune ca ofera o perspectiva noua pentru consumul de creveți, care pana acum erau acuzați ca au prea mult colesterol. Creveții au mai puțina grasime decat carnea, mai puțin colesterol decat oul, multe minerale, acizi grași omega 3, proteine…

Mihaela Bilic. Creveții au beneficii speciale pentru sanatate

07:45, 02.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic citeaza un studiu despre care spune ca ofera o perspectiva noua pentru consumul de creveți, care pana acum erau acuzați ca au prea mult colesterol. Creveții au mai puțina grasime decat carnea, mai puțin colesterol decat oul, multe minerale, acizi grași omega 3, proteine…

Cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru

09:00, 26.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ofera destul de des remedii pentru diversele probleme de sanatate ale organismului uman. Recent, bioenergoterapeuta a explicat cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Patlagina, leacul natural care alunga raceala. Cum se prepara corect ceaiul cu beneficii uimitoare

09:56, 18.02.2024 - Ceaiul de patlagina este cunoscut pentru proprietațile sale benefice pentru sistemul respirator și pentru efectul sau calmant asupra gatului iritat. Planta comuna și larg raspandita este cunoscuta și sub numele de „Plantago”.

Leacul care te scapa de bronșita. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Face foarte bine dupa o tuse grea"

20:31, 17.02.2024 - Mai ales in aceasta perioada, o mulțime de persoane se confrunta cu aceasta problema de sanatate: bronșita. Deseori, aceasta afecțiune are ca simptome: tuse urata, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapa de bronșita. Iata care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.


Ce parere ai despre aceasta stire?