Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legea falimentului personal, amanata pentru a treia oara. Cum justifica autoritatile intarzierea

Publicat:

Termenul de intrare in vigoare a legii care introduce pentru prima data in Romania procedura de insolventa pentru persoanele fizice va fi amanat pentru a treia oara, potrivit unui proiect de Ordonanta a Guvernului, publicat in dezbatere publica de . Legea ar urma sa intre astfel in vigoare in 1 ianuarie 2018, si nu in 1 august 2017, asa cum era stabilit ultima data. &"Termenul de intrare in vigoare prevazut la art. 93 teza intai din Legea nr. 151/2015 privind procedura insolventei persoanelor fizice, publicata in al Romaniei, Partea I, nr. 464 din 26 iunie…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alocația complementara. Ce venituri sunt luate in calcul, de fapt

07:50, 04.05.2024 - Alocația complementara. Venituri luate in calcul Familiile cu resurse financiare limitate din Romania au acces la diverse soluții pentru a-și suplimenta veniturile, iar una dintre acestea este cunoscuta sub numele de alocație familiala complementara sau alocația pentru susținerea familiei. Alocația…

Cine are noroc, are! Sporurile bugetarilor ar putea fi introduse in salariul de baza

22:15, 08.04.2024 - Vin vești bune pentru bugetarii din Romania, dupa ce un proiect de lege a fost aprobat tacit in Senatul Romaniei! Acesta dorește introducerea sporurilor in salariul de baza. Așadar, vești bune pentru bugetarii din Romania, care și-ar putea regasi sporurile in salariul de baza! In acest sens, Senatul…

CCR va discuta, pe 15 mai, sesizarea ICCJ pe OUG care prevede ca termenele pentru politele de asigurare si reasigurare incheiate de societatile de asigurare aflate in procedura de insolventa in derulare sunt prelungite cu 90 de zile

16:56, 05.04.2024 - Potrivit proiectului adoptat de catre deputati, decizional, pe 26 martie, „in cazul operatorilor economici care functioneaza in ramurile strategice ale economiei nationale, aflati, la data intrarii in vigoare a prezentei legi, intr-o procedura de concordat preventiv, durata de derulare a concordatului/planului…

APROAPE DE REALITATE – Șoferii de mașini vor putea conduce și motociclete

19:06, 21.03.2024 - Proiectul de lege care va permite șoferilor de mașini sa conduca și motociclete trebuie promulgat de președinte și apoi publicat in Monitorul Oficial pentru a se putea aplica. Recent Curtea Constituționala a respins obiecția de neconstituționalitate, proiectul de lege privind completarea Codului Rutier…

Normele de aplicare pentru legea pensiilor, publicate in Monitorul Oficial. Care sunt noutatile si tot ce trebuie sa stie romanii despre pensii

17:35, 17.03.2024 - Normele de aplicare a Legii pensiilor au fost publicate in Monitorul Oficial, confirmand oficialitatea acestora și facilitand punerea in practica a legii. Ca orice lege, și Legea pensiilor necesita norme de aplicare pentru a fi implementata. Majoritatea prevederilor acestei legi intra in vigoare din…

Examenul teroretic pentru obtinerea permisului de conducere poate fi dat oriunde in tara. Legea a fost promulgata

08:51, 14.03.2024 - Examenul teoretic pentru obtinerea permisului de conducere va putea fi dat oriunde in tara. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede ca examenul teoretic pentru obtinerea permisului de conducere poate sa fie dat oriunde in tara, nu numai in localitatea de domiciliu, transmite…

Calendarul alegerilor locale și pentru Parlamentul  European

21:51, 12.03.2024 - Prin Ordonanța de urgența a Guvernului nr. 21/2024 privind unele masuri pentru organizarea și desfașurarea alegerilor pentru membrii din Romania in Parlamentul  European din anul 2024 și a alegerilor pentru autoritațile administrației publice locale din anul 2024, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei,…

Legea subconcesionarii a trecut de CCR. Opoziția: „E pentru baieții deștepți”

19:41, 14.02.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, miercuri, sesizarea USR si Forta Dreptei in legatura cu legea care permite subconcesionarea bunurilor publice ale statului prin atribuire directa. Potrivit unui comunicat al CCR transmis, miercuri, AGERPRES, cu unanimitate de voturi, judecatorii constitutionali…


Ce parere ai despre aceasta stire?