Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LEACUL ANTIC AL CĂLUGĂRILOR FACE MINUNI PENTRU ORGANISM! UITE CUM SE PREPARĂ!

Publicat:

    Aceasta reteta a fost scrisa acum 2000 de ani si are beneficii uriase pentru sanatate. Beneficii: – Trateaza colesterolul – Curata sangele – Intareste sistemul imunitar – Corecteaza nutritia – Iti ofera liniste spirituala Ingrediente 1kg lamai 300g usturoi 1,5 litri de apa Mod de preparare Da prin masina de tocat lamaile, cu tot cu coaja si seminte. In apa fiarta, adauga usturoiul si lamaile. Lasa la infuzat 15 minute. Lasa apoi la racit si strecoara. Bea 500ml zilnic. Bea timp de 25 de zile, apoi fa o pauza de 10 zile si bea inca 25 de zile. Sursa – kfetele.ro

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

10 ingrediente pe care le poți pune in apa pentru a avea un gust mai bun. Trucuri pentru a ramane hidratata

10:01, 15.06.2024 - Așadar, trebuie sa menții o hidratare optima, deoarece este esențiala pentru sanatatea generala. Daca acest lucru reprezinta o provocare pentru tine, deoarece nu iți place gustul apei simple, urmeaza cateva trucuri simple.10 ingrediente pe care le poți pune in apa pentru a avea un gust mai bunDin fericire,…

Ingredientul secret care se pune la ciorba de fasole verde. Doar gospodinele pricepute știu acest truc

23:56, 05.06.2024 - Ingrediente necesare pentru o ciorba de fasole verdeInainte de a te apuca de ciorba, trebuie sa scoți din camara sau sa mergi la cumparaturi pentru a avea urmatoarele ingrediente:500 g fasole verde proaspata sau congelata3 cartofi medii2 cepe2 morcovi1 radacina de pastarnac (opțional)1 ardei gras (opțional)400…

Ingredientul secret care se pune la ciorba de fasole verde. Doar gospodinele pricepute știut acest truc

22:16, 04.06.2024 - Ingrediente necesare pentru o ciorba de fasole verdeInainte de a te apuca de ciorba, trebuie sa scoți din camara sau sa mergi la cumparaturi pentru a avea urmatoarele ingrediente:500 g fasole verde proaspata sau congelata3 cartofi medii2 cepe2 morcovi1 radacina de pastarnac (opțional)1 ardei gras (opțional)400…

Ingredientul secret din cafeaua de dimineața care te va ajuta sa slabești de la o zi la alta

00:05, 21.05.2024 - Oamenii de știința au descoperit un secret ascuns in cafeaua de dimineața, care are puterea de a ajuta la pierderea kilogramelor in plus. Din ce in ce mai multe studii au demonstrat ca adaugand un anumit ingredient in cafeaua de dimineața, rata metabolismului poate crește dramatic.Cafeaua este unul…

Cu ce sa indepartezi arsura de pe talpa fierului de calcat. Combina aceste ingrediente și eficacitatea lor va fi marita de 10 ori

17:36, 19.05.2024 - O talpa murdara a fierului de calcat poate lasa urme și murdarie pe hainele noastre. Inainte de a folosi fierul, este important sa va asigurați ca talpa este curata. Daca este murdara sau arsa, exista cateva trucuri simple pe care le puteți folosi pentru a scapa de aceasta problema. Cum se curața talpa…

Leacul popular rusesc, cunoscut sub numele de „elixirul tinereții”. Secretul longevitații, transmis din generație in generație

21:05, 11.04.2024 - Intr-o lume plina de tehnologie și de produse farmaceutice moderne, tradițiile și practicile populare, precum acest leac rusesc, aduc o nota de autenticitate și de conexiune cu trecutul, fiind considerate adevarate comori ale intelepciunii populare.Remediile naturale au fost folosite de mii de ani pentru…

De ce e bine sa consumi ridichi des. Ce beneficii au aceste legume pentru organism

07:40, 08.04.2024 - Data viitoare cand mergi la cumparaturi, pune in coș și cateva legaturi de ridichi. Daca nu știai pana acum, aceste legume au o mulțime de beneficii pentru sanatate. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba.

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…


Ce parere ai despre aceasta stire?