Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Cosoi a născut a treia fetiță. Prima fotografie cu cea mică

Publicat:

Bucurie mare in familia . Celebra actrița a nascut cel de-al treilea copil, cu puțin timp in urma. Fosta iubita a lui Smiley a devenit mama de fata pentru a treia oara. Cum arata prima fotografie cu cea mica. Blondina și soțul ei mai au inca doua fiice. a nascut al treilea […] The post a nascut a treia fetița. Prima fotografie cu cea mica appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

(video/foto) A invins cancerul și a devenit mamica pentru a treia oara: Stela Zacon a nascut un baiat

16:10, 08.04.2024 - Stela Zacon este moldoveanca de 31 de ani care a reușit sa invinga cancerul și sa aduca pe lume un copilaș. Aceasta a anunțat marele eveniment pe data de 5 aprilie, iar acum familia sa se bucura de cei trei copilași. „Ca sa poți sa aduni multe primaveri, trbuie sa treci cu incredere prin iernile grele”,…

Copil dat spre adoptie din motive socante

08:40, 05.04.2024 - Doi tineri din Statele Unite și-au dat fetița de trei luni spre adopție din motive socante: nu se potrivește cu stilul lor de viața.  Mama bebelușului s-a intors la serviciu la scurt timp dupa naștere, iar soțul ei lucra și el. Nimeni nu putea avea grija de micuța. Mai mult, femeia nu și-a dorit fetița…

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Oana Ionița are un nou iubit, la un an de la anunțul divorțului. Barbatul i-a cunoscut deja copiii: „Poate ma voi recasatori”

11:55, 24.02.2024 - Oana Ionița a confirmat pentru playtech.ro ca are un nou iubit și ca și-a refacut viața dupa divorțul de Florin Budnaru, barbatul cu care are un copil. Fosta bebelușa de la „Cronica Carcotașilor” a marturisit și ca este pregatita sa imbrace din nou rochia de mireasa.Recent, Oana Ionița a fost prezenta…

Cand incepe noua emisiune a Laurei Cosoi de la Antena Stars. Vedeta a dat toate detaliile

19:20, 20.02.2024 - Mulți iși aduc aminte de aparițiile incendiare ale vedetei, precum și decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor. Dar, asta se va schimba, avand in vedere ca am aflat cand incepe noua emisiune realizata de Laura Cosoi de la Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?