Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Andreşan, în depresie după naştere. Mesajul halucinant postat de proaspăta mămică

Publicat:

A devenit mamica in urma cu o luna, iar de atunci viata ei s-a schimbat. Si, daca pentru multe femei perioada de dupa nastere este una plina de emotie, a trecut prin clipe grele, despre care nu a vorbit cu nimeni pana acum. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elena Matei, fosta concurenta de la Chefi la cuțite, a nascut! Mesajul transmis la scurt timp dupa ce a devenit mamica / FOTO

11:55, 14.06.2024 - Elena Matei a devenit mama pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite marturisește ca experiența a fost una de neuitat și a povestot momentele prin care a trecut pentru a o aduce pe lume pe fiica sa.

Diana Șoșoaca, un nou derapaj halucinant: Romania ar putea disparea de tot. Este planul Uniunii Europene

08:56, 08.05.2024 - Diana Șoșoaca e intr-o cursa disperata inainte de alegeri. Proaspata candidata la Primaria Capitalei din partea SOS Romania a incercat cu toate forțele sa iși atraga și mai multa susținere in cadrul unei vizite in localitatea Ștefaneștii de Jos, la lansarea candidaților. Senatoarea a declarat inclusiv…

Diana Șoșoaca, un nou derapaj halucinant: Romania ar putea disparea de tot. Este planul Uniunii Europene

13:26, 07.05.2024 - Diana Șoșoaca e intr-o cursa disperata inainte de alegeri. Proaspata candidata la Primaria Capitalei din partea SOS Romania a incercat cu toate forțele sa iși atraga și mai multa susținere in cadrul unei vizite in localitatea Ștefaneștii de Jos, la lansarea candidaților. Senatoarea a declarat inclusiv…

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

Internata cu „furia laptelui”, o proaspata mamica a intrat in șoc toxico-septic și a murit. Ce s-a intamplat

12:30, 08.04.2024 - Un caz straniu s-a petrecut la finele saptamanii trecute in Sibiu, unde o lauza de doar 32 de ani a murit dupa trei stopuri cardio-respiratorii. Tanara nascuse cu doar o saptamana inainte.

Zi de sarbatoare in familia lui Hatice de la Mireasa. Mesajul emoționant pentru socrul ei, de ziua lui de naștere. Cat de bine se ințelege cu parinții lui Mihai / FOTO

20:50, 04.04.2024 - Hatice și Mihai de la Mireasa, sezonul 7, se ințeleg de minune de cand s-a terminat competiția. Pe langa ca au o relație frumoasa, cei doi au o legatura speciala și cu familiile lor. Astazi este un moment special pentru foștii concurenți, caci tatal lui Mihai și-a sarbatorit ziua de naștere.

Soacra lui Tzanca Uraganu iși sarbatorește ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar: „Te iubim...” / FOTO

16:45, 24.03.2024 - Motiv de bucurie in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra celebrului cantareț iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar. Mesajul emoționant postat pe o rețea de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?