Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Launch Trailer pentru Hitman – Episode 2: Sapienze

Publicat:

IO Interactive și Square Enix vor lansa al doilea episod, intitulat Sapienza, pentru Hitman, pe 26 aprilie pentru PC, PS4 și Xbox One.

In acest capitol, Agent 47 trebuie sa il opreasca pe bioinginerul Silvio Saruso, care urmeaza sa lanseze un virus mortal, in misiunea intitulata World of Tomorrow. Iata ce va include pachetul:

: World of Tomorrow10 noi Opportunities pentru ‘World of Tomorrow’20 nivele , cu urmatoarele:
    8 locații de inceput
    8 locații
    6 noi arme și echipament Costum nou: 75+ challenges7 achievements

Live…

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul care a cheltuit aproape 16.000 de dolari pentru a deveni caine, vrea sa fie acum alt animal. Este dispus sa plateasca din nou o mica avere!

15:50, 30.05.2024 - Toco, japonezul care a cheltuit aproape 16.000 de dolari pentru un costum de caine realist, se gandește acum ca ar putea imita un alt animal. Barbatul nu este sigur ce iși dorește mai mult, sa imite un urs sau o alta rasa de caine.Toco are un costum de caine realist și se comporta ca un caine, dar a…

James Carter – “Tomorrow”: urmatorul tau hit preferat de vara

21:25, 17.04.2024 - Artistul, DJ-ul și producatorul James Carter (cu 9 milioane de ascultatori lunar) cu sediul in Berlin lanseaza “Tomorrow” – o piesa dance-pop de vara cu un sound foarte captivant, redat de vocea lui Tom Martin. ,,Gandiți-va cum suntem purtați de lumina orașului și ne simțim ca și cum am straluci și…


Ce parere ai despre aceasta stire?