Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

László Nemes, câștigătorul Oscarului pentru Cel mai bun film străin, vine în România

Publicat:

Caștigatorul Oscarului pentru Cel mai bun film strain vine in Romania pentru avanpremiera filmului ”Apusul/Sunset”, pe 13 și 14 iunie, la Muzeul Țaranului și la , potrivit Mediafax.

Dupa succesul rasunator pe care l-a avut cu debutul sau Fiul lui Saul/Son of Saul, pentru care a obținut Oscarul pentru Cel mai bun film strain, revine cu ”Apusul/Sunset”, prezentat in premiera la Veneția in 2018 unde a caștigat premiul criticilor FIPRESCI.

Pastrand predilecția pentru subiecte puternice, spații și timpuri istorice, regizorul maghiar patrunde…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moneda din Romania care te poate imbogati pe loc. Iei 250.000 de lei pe ea, e recenta si sigur o ai!

12:30, 01.05.2024 - In lumea colecționarilor numismatici exista cateva legende despre monede atat de rare, incat nu se pot evalua. Cu toate astea, unele dintre ele au reușit sa apara pie piața, la licitații, iar sumele oferite par a fi imposibile. Pastrand proporțiile, un colecționar a scos la vanzare moneda din Romania…

Srilankezul care a omorat un strain la București in 1991 și a fost prins in Germania, a fost adus dupa 33 de ani in Romania

17:06, 23.04.2024 - Kumarasamy Navaneethan, un barbat din Sri Lanka acum in varsta de 53 de ani, care a comis o crima in București in 1991 și a fugit din Romania, a fost adus in țara marți, 23 aprilie, dupa 33 de ani, a anunțat ministrul justiției, Alina Gorghiu.Pe numele lui fusese emis un mandat european de arestare,…

Judetul Bihor, cu 3,8% din totalul companiilor cu capital strain. Cate firme au fost deschise in 2024

10:15, 08.04.2024 - Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate in Romania a fost de 1.084 societati, in primele doua luni ale acestui an, potrivit datelor Oficiulului National al Registrului Comertului (ONRC).

Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate in Romania a scazut in primele doua luni din 2024 cu 8,3%

09:30, 07.04.2024 - Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate in Romania a scazut in primele doua luni din 2024 cu 8,3%, comparativ cu perioada similara din 2023, la 1.084 societati, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), consultate de AGERPRES.

Percheziții de amploare ale DIICOT: romanii au șantajat un strain sa aduca o cantitate uriașa de droguri in Romania

14:41, 31.03.2024 - Polițiștii și procurorii DIICOT au facut sambata șase percheziții in județul Arad la persoane care ar fi determinat un cetațean strain sa aduca in țara 440.000 de comprimate de droguri, informeaza Mediafax. Din cercetari a reieșit ca persoanele in cauza, impreuna cu un alt barbat, arestat preventiv…

De ce și-au dorit romanii un rege strain. „De li s-ar da un print pamantean, li s-ar face iarasi cel mai mare rau“

07:50, 30.03.2024 - Inca de acum mai bine de doua secole, elitele politice romanești au dorit ca Principatele și mai apoi Romania sa fie condusa de un principe strain. Aceștia credeau ca un monarh strain va garanta progresul și funcționarea statului modern dincolo de interesele strict balcanice.

Avocata care a condus echipa din procesul Roșia Montana, detalii despre dosar: „Investitorul strain nu avea acceptul comunitații”

22:15, 10.03.2024 - Crenguța Leaua, avocata care a condus echipa de avocați care a reprezentat Romania in procesul cu Gabriel Resource la tribunalul de arbitraj de la Washington, a declarat, la Digi24, duminica seara, ca echipa a formulat argumentul ca investitorul de la Roșia Montana nu avea „licența sociala”, adica sprijinul…

GSP. Un strain mutat la Cluj a explicat ce diferențe sunt intre Romania, Bulgaria și Rusia: „Asta e cea mai importanta, o apreciez din plin"

23:00, 01.03.2024 - Lucas Masoero, 29 de ani, fundașul lui U, a explicat pentru Gazeta Sporturilor ce diferențe sunt intre Romania, Bulgaria și Rusia, promițand sa poata conversa pana la vara in limba noastra.


Ce parere ai despre aceasta stire?