Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LAPTE ȘI VINDECARE, DE LA FERMA DE MĂGĂRIȚE

Publicat:

Invitata: Claudia BALDEA, reprezentanta fermei de magarițe https://youtu.be/Q39WpxL22zo   The post LAPTE ȘI VINDECARE, DE LA FERMA DE MAGARIȚE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

URMEAZA PROTESTE IN SISTEMUL PENITENCIAR

17:25, 25.03.2024 - Invitați: Nicolae GROSU, vicepreședinte la Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar și  Radu – Liviu PATRUȚ, președintele Sindicatului ,,Vulturul” de la The post URMEAZA PROTESTE IN SISTEMUL PENITENCIAR appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE

17:25, 19.03.2024 - Invitat: prof. dr. ing. Victor VAIDA, presedintele Societatii Inginerilor Energeticieni din Romania The post CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Elev prins cu pistolul la școala! Il avea in banca, sub carți

08:15, 12.03.2024 - Un elev de 17 ani din Lupeni, judetul Hunedoara, a fost prins de politisti, in timpul unui control, cu un pistol cu gaz si proiectile, ascunse in banca, sub carti.  ”In 11 martie a.c., ca urmare a efectuarii unei razii in municipiul Lupeni, politistii Biroului Ordine Publica au  identificat, intr-o…

PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI

14:11, 01.03.2024 - Animalele au fost gasite intr-un adapost improvizat pe raza Ocolului Silvic Lupeni The post PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

PE SKELETON, CU PERSEVERENȚA, EFORT ȘI GRAȚIE

19:05, 08.02.2024 - Invitata: Ioana TOMA, reprezentanta Romaniei la Jocurile Olimpice de Tineret 2024 – Gangwon The post PE SKELETON, CU PERSEVERENȚA, EFORT ȘI GRAȚIE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

INDEMNIZAȚIE PENTRU PERSOANE CU DIZABILITAȚI DIN DEVA

11:46, 08.02.2024 - Peste 650 de copii și adulți primesc saptamana aceasta banii pentru luna ianuarie The post INDEMNIZAȚIE PENTRU PERSOANE CU DIZABILITAȚI DIN DEVA appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Patronul de la Ferma dacilor, unde au murit 8 oameni, iese din arest

19:05, 01.02.2024 - Cornel Dinicu, patronul pensiunii Ferma dacilor, unde și-au pierdut viața, intr-un incendiu, 8 persoane, printre care și tineri și copii, a fost lasat sa iasa din spatele gratiilor, la o luna și cateva zile de la primul mandat de arestare. Magistrații de la Tribunalul Prahova au decis ca Dinicu sa stea…

Ancheta de la Ferma dacilor. Cornel Dinicu ar fi montat de 7 ori mai multe panouri fotovoltaice, decat trecuse in acte

12:30, 29.01.2024 - Procurorii de la Ploiești, care ancheteaza tragedia produsa la Ferma dacilor, au descoperit ca patronul pensiunii, Cornel Dinicu, ar fi montat de șapte ori mai multe panouri fotovoltaice pe acoperișuri, decat avea trecut in acte. Practic, Dinicu ar fi instalat ilegal panouri fotovoltaice și ar fi mințit…


Ce parere ai despre aceasta stire?