Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La un an după explozia din Beirut, o familie din trei are copii cu semne de traume (ONU)

Publicat:

La un an dupa gigantica explozie din zona portuara a orasului Beirut, o familie din trei din Liban are copii care prezinta inca semne de traume, a declarat marti pentru Copii (UNICEF), potrivit AFP. "O familie din trei (34%) are copii care prezinta inca semne de suferinta psihologica", a afirmat Unicef, care a efectuat o ancheta in iulie in randul a 1.200 de familii.
"In cazul adultilor, proportia ajunge la aproape o persoana din doua (45,6%)", a adaugat agentia ONU intr-un raport dat publicitatii in ajunul implinirii unui an de la explozie.

Tragedia din…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este romanul care a murit in explozia de la hidrocentrala din Italia. Petronel avea o familie frumoasa / FOTO

15:56, 10.04.2024 - Tragedia provocata de explozia dela hidrocentrala din Italia a adus in atenția publicului o poveste cutremuratoare - cea a lui Petronel Tanase, un roman cu o familie frumoasa, care și-a pierdut viața in acest incident.

El este Petronel, romanul mort in explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au ramas fara tata: "Multa putere familiei indurerate"

14:36, 10.04.2024 - Petronel Tanase locuia in Settimo Torinese de mai mulți ani alaturi de soția și cei doi copii ai lor. Barbatul, in varsta de 45 de ani, si-a pierdut viata in urma exploziei de la hidrocentrala din Italia.

Sfarșit tragic pentru o familie de romani din Italia! O mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu devastator / FOTO

11:40, 15.03.2024 - Tragedia a lovit o familie de romani stabilita in nordul Italiei, intr-o noapte aparent liniștita, dar care s-a transformat in coșmar. O mama și cei trei copii ai sai au fost rapuși de flacarile unui incendiu devastator, care le-a cuprins locuința din Bologna.

„Scene apocaliptice”. Martorii descriu tragedia din Valencia. Printre cei disparuți in incendiu, o familie cu doi copii mici

15:00, 23.02.2024 - Martorii descriu momentele de groaza in care doua blocuri din Valencia au fost mistuite de flacari. In incendiu au murit cel puțin patru persoane iar alte 15 sunt disparute. Printre aceastea, o familie de patru persoane, inclusiv un baiat de trei ani și o fetița de 15 zile.

Explozie in Timișoara. Trei copii și doi adulți au ajuns la spital

17:55, 10.02.2024 - Pompierii au fost solicitați in jurul orei 14.30, sa intervina in zona Fratelia, in urma unei explozii produse la o locuința. Explozia nu a fost urmata de incendiu.De urgența, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara cu o autospeciala de prima intervenție și…

Cand nu ii ataca ucrainenii, rușii se saboteaza singuri. Explozie puternica la o fabrica de armament VIDEO

15:55, 08.02.2024 - Un incendiu masiv a izbucnit la uzina dupa explozie, relateaza  Ukrainska Pravda .Explozia s-a produs la uzina de construcție de mașini JSC Votkinsk, care produce produse militare și civile.Uzina din Votkinsk este situata la 50 de kilometri de capitala Udmurtiei, Ijevsk. Pe langa produsele civile, produce…

Doar scrum a ramas din locul numit „acasa“. Familie cu doi copii de școala, ramasa fara locuința, in urma unui incendiu

19:20, 07.02.2024 - O familie dintr-o comuna a judetului Neamt a ramas fara agoniseala de-o viata, un incendiu de mari proportii izbucnind din cauza unui cos de fum. Interventia pompierilor a fost ingreunata de vant.

UNICEF estimeaza ca 17.000 de copii din Gaza au fost separați de familii

21:50, 02.02.2024 - Aproximativ 17.000 de copii nu sunt insoțiți sau au fost separați de familiile lor din Gaza, anunța UNICEF. De asemenea, aproximativ 500.000 de mii de copii ar putea avea nevoie de sprijin emoțional.


Ce parere ai despre aceasta stire?