Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La Timișoara a fost adus un aparat care scanează chipul și calculează poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii

Publicat:
La Timișoara a fost adus un aparat care scanează chipul și calculează poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii

Cat de departe a ajuns tehnologia! Japonezii au dezvoltat un echipament care realizeaza rame pentru ochelari ținand cont de fața pacientului. Se numește Yuniku și de acum este disponibil in Timișoara.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol si foto: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea Columbia, acuzata de antisemitism, si-a aparat pozitia in fata Congresului american

13:50, 18.04.2024 - Rectorul Universitatii Columbia din New York a aparat miercuri in fata Congresului american lupta dusa impotriva antisemitismului in campusul acestei unitati de invatamant superior, afectata la fel ca multe altele din Statele Unite de razboiul dintre Israel si Hamas.

Aurul este noul lider al cursei din piețele internaționale. Bitcoin a pierdut poziția fruntașa (analiza)

14:05, 03.04.2024 - Inceputul de an a fost al criptoactivelor și acțiunilor din domeniul AI, acum, insa, se pare ca piețele au redescoperit metalele prețioase, arata intr-o analiza financiara, Claudiu Cazacu, consultant de strategie in cadrul XTB Romania, companie de tranzacționare și investiții pe bursele internaționale.…

Cum sa dormi mai bine. Poziția ideala și alte trei sfaturi importante de la experți

17:16, 22.03.2024 - In cea de-a 26-a ediție a Saptamanii anuale de conștientizare a somnului, organizata de Fundația Naționala a Somnului din SUA și ajunsa aproape de final, Yahoo Life a sintetizat patru sfaturi importante ale unor experți pentru un somn mai bun.

Oportunitate unica: Romania ar putea deveni hub-ul perfect pentru reconstrucția Ucrainei

21:40, 18.03.2024 - Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, are o viziune clara: Romania ar putea deveni centrul logistic esențial pentru procesul de reconstrucție a Ucrainei. „Romania poate sa fie hub-ul logistic perfect”, a declarat Oprea, evidențiind avantajul poziției geografice. Acest avantaj…

Sighiartau candideaza pentru șefia CJ Bistrita-Nasaud: "Pozitia mea o stiti. Am fost tot timpul impotriva PSD, inclusiv in alianța"

13:56, 01.03.2024 - Deputatul Robert Sighiartau, vicepresedinte al PNL, anunta ca a luat decizia de a candida pentru presedintia Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, el precizand ca poziționarea sa impotriva PSD este deja cunoscuta, explicand ca adversarul sau in aceasta campanie este PSD.

Polonia condamna poziția inacceptabila a Budapestei referitoare la aderarea Suediei la NATO

16:55, 19.02.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a criticat luni Budapesta pentru blocarea ratificarii aderarii Suediei la NATO, calificand aceasta intarziere drept ''inacceptabila'', Ungaria fiind ultima tara din Alianta Nord-Atlantica care trebuie sa ratifice protocolul de aderare a tarii scandinave, informeaza AFP.…

Eterna confuzie despre buzoienii „moldoveni”. Un sociolog tranșeaza problema: „E firesc sa fi existat imprumut reciproc”

07:05, 05.02.2024 - Buzoienii sunt catalogati ca fiind moldoveni, in percepția unor conaționali din alte regiuni ale țarii. Este eronat, spun specialistii, care ofera si explicatii. Pozitia georgafica a judetului, la granita Munteniei cu Moldova, este principala cauza a confuziei.

Poziția ideala in care ar trebui sa dormi atunci cand ești racit. Iți poate ameliora simptomele

11:10, 31.01.2024 - Atunci cand ești racit, poate parea o adevarata provocare sa poți avea un somn de calitate. Afla din randurile de mai jos care este poziția ideala in care ar trebui sa dormi atunci cand ești racit. Experții spun ca astfel iți pot fi ameliorate simptomele. 


Ce parere ai despre aceasta stire?