Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La summitul UE nu se va negocia Brexit-ul cu premierul britanic Johnson, susţine o sursă oficială

Publicat:

Johnson a promis ca Brexit-ul va avea loc pe 31, fie prin acord, fie in lipsa acestuia, insa sefii de stat si de guvern din UE ar avea nevoie de textul oricarei intelegeri inainte de a-si da in vreun fel aprobarea pe parcursul celor doua zile ale reuniunii la varf care incepe azi, scrie Agerpres.

a apreciat ca ratificarea unui eventual acord ar putea depasi termenul-limita respectiv

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rishi Sunak și Jens Stoltenberg merg intr-o vizita oficiala la Varșovia

16:41, 22.04.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak si secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, merg marți intr-o vizita oficiala la Varșovia. Potrivit prim-ministrul polonez Donald Tusk, intalnirea face parte din planul Poloniei de a-si reconstrui pozitia de securitate in Europa, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Premierul britanic Rishi Sunak respinge categoric o propunere a Comisiei Europene

05:55, 21.04.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak a respins o propunere a Comisiei Europene de a ajunge la un acord post-Brexit pentru a le permite tinerilor britanici sa traiasca, sa studieze sau sa lucreze in spațiul comunitar, iar celor europeni in Regat, pentru o perioada de pana la 4 ani, anunța France Presse, citat…

Hamas va negocia prin mediatori pana la incheierea unui acord

11:21, 06.03.2024 - Gruparea militanta palestiniana Hamas a afirmat miercuri, intr-un comunicat citat de Reuters, ca va continua sa negocieze prin intermediul mediatorilor pana cand va ajunge la un acord de incetare a focului cu israelienii.

Mark Rutte a semnat un acord de securitate cu Ucraina, intr-o vizita surpriza la Harkov. Olanda va finanța aprovizionarea cu artilerie

09:55, 02.03.2024 - Premierul olandez Mark Rutte a semnat vineri un acord de securitate cu Ucraina in orașul de nord-est Harkov și a declarat ca Olanda va contribui la finanțarea aprovizionarii cu 800.000 de obuze de artilerie pentru a ajuta apararea ucraineana in fața forțelor ruse, conform Reuters.

Premierul slovac Robert Fico susține ca mai multe țari NATO și UE vor sa trimita trupe in Ucraina

19:00, 26.02.2024 - Prim-ministrul Slovaciei, Robert Fico, a spus luni ca mai multe state din NATO și Uniunea Europeana iau in considerare trimiterea de soldați in Ucraina pe baza unor acorduri bilaterale, informeaza Reuters.

Netanyahu spune ca nu este clar daca se va ajunge la un acord privind ostaticii

19:26, 25.02.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat ca inca nu este clar daca din discuțiile in curs de desfașurare duminica se va materializa un acord privind ostaticii, refuzand sa discute detalii. El spune ca gruparea militanta islamista Hamas trebuie sa

Premierul comenteaza scenariul privind o candidatura a sa la Primaria Capitalei

15:06, 10.02.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat vineri scenariile privind o candidatura a sa la Primaria Capitalei, aratand ca n-a vrut sa raspunda la aceasta intrebare care „e stupida”.Liderul PSD a infirmat si un posibil acord cu PNL pentru candidatii la primariile resedinta de judet, precizand ca…

Netanyahu a respins propunerile Hamas pentru realizarea unui acord de incetare a focului

22:00, 07.02.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a respins propunerile Hamas pentru realizarea unui acord de incetare a focului. Șeful cabinetului a mai spus ca „victoria totala” in Gaza este posibila in cateva luni, potrivit BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?