Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„La mulți ani pentru Radu Albot!” - Ce mesaj i-a transmis Ceslav Ciuhrii

Publicat:

e sarbatorit astazi. Dupa valul de felicitari pentru victoria obținuta ieri la competiția de la Sofia, in fața principalului favorit , Albot continua sa le primeasca și astazi, cu ocazia zilei sale de naștere.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Putin i-a transmis un mesaj Maiei Sandu, de Ziua Victoriei: E important sa oprim orice incercare de a deturna sau uita istoria noastra comuna

14:35, 08.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a transmis un mesaj de felicitare liderilor mai multor țari, inclusiv și ai Republicii Moldova, cu ocazia implinirii a 79 de ani de la victoria in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Volodimir Zelenski, MESAJ de Paște, dupa doi ani de razboi: „Fostul nostru vecin a incalcat toate poruncile si a venit sa ne ucida”

08:25, 06.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj emoționant cu ocazia sarbatorii Paștelui Ortodox. Zelenski a facut apel la poporul ucrainean sa se roage unii pentru ceilalți și pentru soldații de pe front. Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a transmis un mesaj de speranța poporului…

Luca Mihai a avut o surpriza placuta azi » Echipa care i-a transmis un mesaj de incurajare

21:20, 21.04.2024 - Pe cand avea 10 ani, dupa ce incepuse fotbalul cu 4 ani in urma, jucand la Dinamo și la Sportul Studențesc, parinții lui Luca Mihai (20 ani) au decis sa plece in Germania. Unul dintre motive a fost și pentru a-i oferi fiului lor șansa unei cariere in fotbalul profesionist. Luca și-a petrecut cațiva…

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Pepe o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Ce mesaj special i-a transmis Yasmine Pascu: „Rosita...” / FOTO

14:05, 05.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Pepe și asta pentru ca artistul o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Rosa a implinit frumoasa varsta de 9 ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce a postat soția cantarețului pe rețelele de socializare!

Putin avertizeaza Occidentul: Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear. Ce mesaj a transmis acesta Statelor Unite

09:55, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul ca Rusia este practic pregatita pentru un razboi nuclear si ca, daca SUA trimit trupe in Ucraina, un astfel de demers va fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, informeaza Reuters.

SORANA CIRSTEA, MESAJ PENTRU PRIETENA CAROLINE WOZNIACKI

06:41, 11.03.2024 - Simona Halep promite ca ia cu asalt circuitul WTA, dupa ce a scapat de suspendare, iar Sorana Cirstea (22 WTA) iși vede amenințat statutul de prima „racheta” a Romaniei. Aflata in SUA, la turneul WTA 1000 de la Indian Wells, Sorana Cirstea a facut mai multe postari dupa ce Simona Halep a anunțat victoria…

Florin Piersic, mesaj in direct pentru Simona Halep! Ce i-a transmis indragitul actor clujean: „Pentru asta ma pregatesc intens”

11:05, 08.03.2024 - Nadia Comaneci și Florin Piersic i-au pregatit Simonei Halep o surpriza, un mesaj calduros, in timpul unei intervenții televizate, dupa ce campioana a obținut victoria la TAS.Marea gimnasta a lumii Nadia Comaneci, prima care a obținut vreodata nota 10,  i-a transmis un mesaj campioanei mondiale…


Ce parere ai despre aceasta stire?