Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La Compass, despre virsul descoperit în plămânii bolnavilor de COVID

Publicat:

Un agent patogen al plantelor și interacțiunea sa misterioasa cu imunitatea noastra este subiectul discuției de astazi dintre realizatorul Compass, Radu Golban, și invitatul sau. P. Friedland: „Oamenii au anticorpi impotriva unui virus vegetal: dovezi din virusul mozaicului de tutun„.  Cercetatorul de la Departamentul de C. și Mary D. Rudd, Catedra de Neurologie, din Louisville, SUA, ne explica de ce oamenii au anticorpi impotriva virusului mozaicului tutunului (VMT). El vorbește despre articolul sau din 2013, „Oamenii au anticorpi impotriva unui virus vegetal:…

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Administratia Biden va impune dotarea tuturor masinilor si camioanelor noi cu tehnologie avansata de siguranta

07:55, 01.05.2024 - Intr-un interviu, secretarul pentru Transporturi, Pete Buttigieg, a spus ca cerinta este conceputa pentru a reduce decesele pietonilor, care au fost in crestere in epoca post-Covid 19. ”Atat de multi americani isi pierd viata pe drumurile noastre. Credem ca avem cu adevarat responsabilitatea de a face…

Catalin Cirstoiu, la catedra, alaturi de studenti: "Misiunea mea de acum este sa vindec și Bucureștiul"

14:26, 05.04.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la alegerile locale din 9 iunie 2024 pentru Primaria Capitalei, a publicat, astazi, imagini inedite de la cursurile sale de la Universitatea de Medicina si Farmacie, alaturi de studenti.

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Un algoritm poate detecta noile variante COVID-19 mult mai rapid

12:11, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni raspandirea variantelor…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Virusuri stravechi au jucat un rol in dezvoltarea creierelor noastre

00:11, 20.02.2024 - Virusuri stravechi, care au infectat vertebratele cu sute de milioane de ani in urma, au jucat un rol crucial in evolutia creierelor noastre avansate si a dimensiunilor corpurilor pe are le avem in prezent, sugereaza constatarile unui studiu recent, citate de AFP, potrivit Agerpres. Aceasta cercetare,…

Descoperire fascinanta despre virusurile ne-au modelat creierul

10:55, 17.02.2024 - Virusuri stravechi, care au infectat vertebratele cu sute de milioane de ani in urma, au jucat un rol crucial in evolutia creierelor noastre avansate si a dimensiunilor corpurilor pe are le avem in prezent, sugereaza constatarile unui studiu recent. Aceasta cercetare, publicata joi in revista Cell,…

Un sistem important de curenți din Oceanul Atlantic ar putea disparea. Ce consecințe climatice poate aduce fenomenul

18:10, 10.02.2024 - Un sistem crucial de curenți oceanici ar putea fi pe cale sa dispara, potrivit unui nou raport, cu implicații alarmante asupra creșterii nivelului marii și a vremii la nivel global, ceea ce ar duce la scaderea dramatica a temperaturilor in unele regiuni și la creșterea acestora in altele, scrie CNN.Folosind…


Ce parere ai despre aceasta stire?