Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La ce temperatură se coace pâinea, de fapt. Multe gospodine fac această greșeală

Publicat:

Painea se incadreaza la categoria alimentelor consumate cel mai mult de catre oamenii din intreaga lume. Aceasta se poate servi alaturi de aproape orice fel de mancare. Painea este produsul care aduce numeroase beneficii asupra organismului, dar care trebuie consumata moderat. Daca vrei sa o faci in casa trebuie sa știi la ce temperatura se coace, de fapt.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla daca pui prea multa faina in painea de casa. Greșeala pe care o fac multe gospodine

09:11, 22.04.2024 - Rețeta de paine nu poate fi preparata daca ingredientele nu sunt cantarite cu mare atenție. In caz contrar, painea nu va ieși așa cum trebuie. Multe gospodine fac greșeli atunci cand o prepara. In primul rand, adauga prea multa faina in painea de casa. Ce se intampla daca painea de casa are prea multa…

Greșeala banala care iți contamineaza mancarea din bucatarie. Multe gospodine omit sa faca asta cand gatesc

21:05, 27.03.2024 - Multe gospodine nu sunt intotdeauna atente cand gatesc in bucatarie, mai ales daca se grabesc sa faca repede de mancare. Specialistul Alexandru Ciric a dezvaluit ce greșeala banala poate sa conduca la contaminarea preparatelor intr-un timp foarte scurt. Cum trebuie sa procedezi, de fapt. Greșeala ce…

De ce sa pui bicarbonat de sodiu in compozitia de clatite. Greseala unei gospodine s-a transformat intr-un truc genial

22:06, 11.03.2024 - O schimbare mica are efecte spectaculoase! O gospodina a descoperit ca o greșeala pe care a facut-o in timp ce pregatea indragitul desert este, de fapt, un truc senzațional. Afla, din randurile de mai jos, de ce sa pui bicarbonat de sodiu in compozitia de clatite. Un desert delicios, ușor de preparat…

De ce blatul desertului este denivelat pe mijloc. Greșeala facuta de multe gospodine cand prepara prajituri sau torturi

08:40, 21.02.2024 - Sigur ți s-a intamplat, cel puțin o data, sa ai parte de o surpriza neplacuta la finalul procesului de preparare a unui tort, pandișpan sau alt tip de prajitura. De cele mai multe ori, cauza este o greșeala pe care multe gospodine o fac fara sa iși dea seama ca astfel iși compromit intreaga munca […]…

Locul in care sa nu tii niciodata painea. Multe gospodine fac asa de teama sa nu se strice, dar e gresit

10:35, 19.02.2024 - Este prezenta pe masa de fiecare data cand mancam, insa, chiar și acum, depozitarea ei corecta da multora batai de cap. Un brutar a dezvaluit care este locul in care sa nu ții niciodata painea, daca vrei sa ramana proaspata cat mai mult timp. Multe gospodine fac asa de teama sa nu se strice, fara […]…

De ce sa nu mai acoperi farfuriile cu mancare cu folie de aluminiu, de fapt. Greșeala pe care o fac multe gospodine

19:50, 14.02.2024 - Resturile refrigerate rezista de obicei pana la patru zile, daca sunt sigilate și depozitate corect. Pentru majoritatea oamenilor, acoperirea unei farfurii cu folie de aluminiu și depozitarea in frigider este o modalitate rapida și ușoara de a pastra alimentele.Dar, ți-ai pus intrebarea de ce sa nu…

Ciorba in care nu se adauga niciodata patrunjel. Ce greșeala fac multe gospodine

15:46, 13.02.2024 - De regula, la ciorbe se adauga multa verdeața la final, pentru a oferi un gust mai aromat. Insa, exista un anumit tip de ciorba in care nu trebuie sa punem deloc patrunjel, deoarece ii va strica tot gustul.


Ce parere ai despre aceasta stire?