Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La câteva zile după acțiunea BSOG, ambasadoarea SUA i-a cerut lui Ciucă să renunțe la taxa de solidaritate

Publicat:

In data de 3 aprilie, Black Sea Oil & Gas a dat in judecata statul roman din cauza taxei de solidaritate de 60% pe profiturile ″excesive″. Azi, ambasadoarea Americii, Katheleen Kavalec, i-a cerut fața in fața premierului Nicolae Ciuca sa renunțe la acea taxa. Un comunicat al Ambasadei SUA la București susține ca ”Doamna ambasador Kathleen Kavalec s-a intalnit cu premierul Nicolae Ciuca. Ei au discutat despre oportunitatile de continuare a cooperarii bilaterale si multilaterale, inclusiv in ce priveste investitiile in Marea Neagra ale companiilor din domeniul energiei. Doamna ambasador a subliniat…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hidroelectrica reia proiectul hidrocentralei Bumbești-Livezeni de pe raul Jiu, blocat in 2017 de unele ONG-uri de mediu

13:55, 02.05.2024 - Lucrarile la hidrocentrala Bumbești-Livezeni de pe raul Jiu, finalizate in proporție de 90 %, dar blocate in urma cu 7 ani la solicitarea mai multor ONG-uri, vor fi reluate dupa ce printr-o Hotarare de Guvern emisa in acest an s-a stabilit ca acestea sunt de utilitate publica și interes național, relateaza…

Se reia proiectul hidrocentralelor din Defileul Jiului, blocat acum șapte ani de mai multe ONG-uri de mediu

12:15, 02.05.2024 - Proiectul hidrocentralelor de pe raul Jiul va fi reluat de hidroelectrica, dupa ce o hotarare de Guvern a stabilit ca proiectul este de utilitate publica și interes național. Finalizate in proporție de 90%, lucrarile au fost oprite in 2017 de Curtea de Apel București, la solicitarea mai multor ONG-uri…

Hidroelectrica reia proiectul hidrocentralelor de pe Jiu, blocat acum șapte ani de mai multe ONG-uri de mediu

10:50, 02.05.2024 - Hidroelectrica reia lucrarile la amenajarea hidroelectrica de la Bumbești-Livezeni, dupa ce o hotarare de Guvern a stabilit ca proiectul este de utilitate publica și interes național. Finalizate in proporție de 90%, lucrarile au fost oprite in 2017 de Curtea de Apel București, la solicitarea mai multor…

Companiile care extrag gaze din Marea Neagra au dat in judecata statul , dupa majorarea redevențelor

08:25, 23.04.2024 - Black Sea Oil&Gas (BSOG), alaturi de partenerii sai Petro Ventures Resources și Gas Plus Dacia, concesionari ai perimetrului offshore de gaze naturale Midia, au dat in judecata statul dupa majorarea cotelor de redevența impusa de Guvernul Romaniei. Modificarea, care a intrat in vigoare in toamna…

Cine se pregatește pentru șefia Academiei Romane

11:10, 30.03.2024 - Președintele Academiei Romane, Ioan Aurel Pop, și-a dat demisia din Consiliul general al CNATDCU, forul care pana recent era cunoscut pentru verificarea doctoratelor plagiate, iar locul acestuia a fost numit un vicepreședinte al forului academic extrem de controversat. Ministrul Educației, Ligia Deca,…

Precizarile Parchetului, dupa ce Clotilde Armand a acuzat ca in dosarul ei au fost schimbati magistratii „noaptea ca hotii”

17:20, 13.03.2024 - Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 a prezentat miercuri, intr-un comunicat de presa, cum au decurs cercetarile in dosarul primarului Clotilde Armand, care a reclamat "modul profund defectuos in care s-a derulat ancheta" si a acuzat "au schimbat trei procurori pana au gasit pe cineva care…

Danuț Lupu „inscrie” la instanța

16:36, 07.03.2024 - Judecatoria Sectorului 5 a admis joi cererea fostului fotbalist Danut Lupu de eliberare mai devreme din inchisoare, el fiind condamnat in luna octombrie la 7 luni si 10 zile de inchisoare, dupa ce a fost prins de doua ori conducand fara permis. Decizia judecatoriei nu este definitiva, iar procurorii…

Stenograme incendiare din dosarul Vama București. „Jigodiile” erau vameșii corecți, „oamenii buni” luau mita

16:01, 28.02.2024 - Vameșii corecți de la Vama București, al carei șef Paul Petrof și mai mulți subalterni au ajuns in vizorul DNA pentru fapte de corupție, erau numiți „jigodii” de catre colegii specializați in luare de mita sau „oamenii buni” cum se numeau ei intre ei. Stenogramele discuțiilor dintre un șef de birou…


Ce parere ai despre aceasta stire?