Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kylie Minogue, surprinsă gesticulând furioasă! Care e cauza?

Publicat:

Miercuri seara, celebra cantareața a mers acompaniata de logodnicul la un eveniment oficial, unde a susținut un discurs despre mariajul intre persoane de același sex. A doua zi, insa, Kylie a fost vazuta alaturi de o prietena in , Sydney, purtand o discuție destul de aprinsa. Cantareața apare in imaginile surprinse de paparazzi gesticuland, fața-i tradandu-i oareșcare inverșunare. Kylie facea fețe-fețe la intalnirea cu respectiva amica Ei bine, ce s-a intamplat acolo exact nu putem spune, dar tindem sa credem are de-a face cu faptul ca nunta ei cu Joshua a fost amanata pe…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente dramatice: oamenii blocați in Noua Caledonie au ramas fara mancare din cauza revoltelor violente

18:50, 18.05.2024 - Australienii blocați in Noua Caledonie raționeaza mancarea in timp ce așteapta o cale de ieșire din acest teritoriu insular tulbure din Pacific, dupa revoltele in care patru persoane au murit, a declarat sambata un turist din Sydney.

Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic: „Oamenii aștia...”

18:46, 16.05.2024 - Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic. Cantareața a facut declarații neașteptate despre fostul ei partener de viața. Iata ce a dezvaluit vedeta!

Rusia e furioasa din cauza exercițiilor NATO din Finlanda. Zaharova: „Au caracter provocator. Suntem pregatiți sa luam masuri”

10:16, 24.04.2024 - Exercitiile NATO prevazute sa inceapa pe 26 aprilie in Finlanda si in imediata apropiere a granitei ruso-finlandeze au caracter provocator, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, in remarci publicate miercuri de agentia de presa rusa RIA, transmit…

Reacție furioasa a Kremlinului: Noul ajutor al SUA va „omori si mai multi ucraineni din cauza regimului de la Kiev”

21:50, 20.04.2024 - Ajutorul american de aproape 61 de miliarde de dolari aprobat sambata de Camera Reprezentantilor din SUA „va omori si mai multi ucraineni din cauza regimului de la Kiev”, susține Kremlinul.

Theo Rose, la cuțite cu parinții din cauza carierei. „Ei vroiau sa fiu profesoara la sat”

13:41, 15.04.2024 - Cantareața nu i-a ascultat și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Discuțiile de atunci au afectat-o ani de zile, a marturisit vedeta de 26 de ani. „Au mai existat perioada cand ma incurajau: „Hai, nu vrei totuși sa fii profesoara de muzica la școala, in sat?”. Cand vedeau ei, saracii, ca eu tot lansez…

Misha, revoltata din cauza prețurilor mari din Romania. Cat a platit artista pentru o vizita la medic: ”Se moare de foame”

14:35, 10.03.2024 - Misha este revoltata din cauza prețurilor uriașe din Romania. Cantareața a facut cateva cumparaturi și a platit o suma mult prea mari, fața de cum era in trecut. Aceasta afirma ca nici medicii nu au tarife mai accesibile, iar pentru persoanele care se descurca greu, poate deveni problematic.

Confesiunea Andreei Raducan, sportiva care a pierdut aurul olimpic din cauza unei pastile de Nurofen: „In cazul meu a fost o greseala mai grosolana decat la Simona Halep”

15:45, 08.03.2024 - Andreea Raducan, fosta gimnasta depistata pozitiv cu pseudoefedrina la JO de la Sydney 2000, a declarat, vineri, ca greșeala in speța sa a fost mult mai grava decat cea din cazul Simonei Halep, cand echipa tehnica a fostei lidere WTA i-a administrat un supliment alimentar care continea roxadustat. ...

Raye, recompensata cu sase premii la BRIT Awards

11:41, 03.03.2024 - Cantareata si compozitoarea Raye a stabilit un record caștigand, sambata, la gala BRIT de la Londra, sase premii, inclusiv la categoriile artistul si albumul anului, scrie News.ro. „Nu va puteti imagina ce inseamna asta pentru mine”, a spus ea, in lacrimi, in timp ce si-a acceptat premiul pentru „Albumul…


Ce parere ai despre aceasta stire?