Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim se angajează la "Denuclearizarea completă a Peninsulei Coreene" - Ce va avea în schimb

Publicat:

E™i -un au semnat un document dupAƒ un summit istoric, care a avut loc la Singapore, A®n data de 12 iunie. Trump a declarat cAƒ procesul de denuclearizare din Coreea de Nord va A®ncepe "foarte repede", A®n timp ce liderul nord-coreean a declarat cAƒ lumea este pe cale sAƒ vadAƒ "o schimbare majorAƒ".

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Trump compara guvernul lui Biden cu Gestapo-ul nazist: „Ei bine, acum trebuie sa scoatem manusile”

22:51, 05.05.2024 - Fostul președinte Donald Trump l-a acuzat, sambata, pe Joe Biden ca ar conduce o „administrație Gestapo”, intr-un discurs susținut la un eveniment privat cu donatori pentru campania sa. Trump i-a atacat și pe procurorii implicați in dosarele sale, relateaza NBC News.

Cine sunt conservatorii si suveranistii stranși de AUR la București si ce mesaje au propagat

17:50, 28.04.2024 - Timp de douǎ zile, la Parlament, s-a desfǎsurat evenimentul “Make Europe Great Again (n.r. Sǎ-i redǎm Europei mǎreția)”, denumire care face referire la sloganul cu care Donald Trump a caștigat alegerile prezidențiale in 2016 – Make America Great Again.

S-A INTAMPLAT PE 24 APRILIE

23:55, 23.04.2024 - In 1800, a fost fondata Biblioteca Congresului din Statele Unite ale Americii, una dintre cele mai mari biblioteci din lume. In 1916, a inceput Marea Revolta Araba impotriva Imperiului Otoman, condusa de Sherif Hussein bin Ali, in timpul Primului Razboi Mondial. In 1918, a fost semnata Convenția de…

Trump se confrunta cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

17:00, 23.04.2024 - Donald Trump se confrunta marți cu o audiere pentru sfidarea curții in cadrul procesului sau penal istoric, procurorii din New York insistand ca fostul președinte a incalcat in mod repetat ordinul de restricție emis pentru a-l impiedica sa intimideze martorii. Audierea vine la o zi dupa ce juriul a…

Președintele conservator al Poloniei s-a intalnit cu Donald Trump, la New York

12:20, 18.04.2024 - Donald Trump si presedintele polonez Andrzej Duda au discutat despre situatia din Ucraina, NATO si Orientul Mijlociu, la un dineu gazduit miercuri la New York de fostul presedinte american, care candideaza din nou la Casa Alba, a anuntat echipa sa de campanie, potrivit AFP si Reuters.

S-A INTAMPLAT PE 17 APRILIE…

23:45, 16.04.2024 - **1397:** Regele Richard al II-lea al Angliei a emis un decret prin care se interzicea jocul de bowling in timpul zilei, din cauza lipsei de antrenament al arcașilor. **1521:** Martin Luther a fost excomunicat de catre Papa Leon al X-lea, din cauza pozițiilor sale reformiste in ceea ce privește Biserica…

Melania Trump, o prezența tot mai discreta. Speculațiile despre relația cu Donald Trump. „Ramaneți pe faza”

14:06, 15.04.2024 - Extrem de discreta la Casa Alba, dar și mai rezervata de cand a plecat de la Washington. Nimeni nu știe, la ora actuala, daca Melania Trump iși va face apariția, sau nu, in campania electorala, alaturi de soțul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?