Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Kardashian, in vizita la salonul Anastasiei Soare din Beverly Hills. Cum s-au schimbat in timp sprancenele vedetei de cand i le penseaza romanca

Publicat:

a ramas fidela . Romanca supranumita Regina sprancenelor are grija de ani buni de sprancenele vedetelor de la Hollywood, iar Kim este una dintre cele mai vechi cliente ale sale. Vedeta ii face vizite periodic.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. Cum l-a schimbat pe Damian Draghici pelerinajul de pe Muntele Athos. Și-a dorit sa se mute in locul sfant: „Un moment de rascruce...”

18:20, 04.05.2024 - Damian Draghici a fost de mai multe ori pe Muntele Athos, iar prima data cand a mers in locul sfant a fost intr-o perioada mai dificila, despre care spune ca era in cautarea unor raspunsuri cu privire la viața lui. Și-a dorit și sa mute pe Muntele Athos in acel moment.

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Cum a reacționat tatal Lidiei Buble atunci cand a vazut ca artista și-a schimbat culoarea parului. „A avut un șoc. Mi-a zis ca trebuie dați in judecata”

11:36, 07.04.2024 - Lidia Buble, in varsta de 30 de ani, și-a facut in urma cu doar cateva luni o schimbare radicala de look. In acest fel, ea a anunțat urmatorul hit din cariera, ”Roșu nuclear” , dar și o noua etapa din viața ei. Vedeta a povestit acum cum a reactionat tatal ei atunci cand a vazut-o.Cea mai mare temere…

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Anastasia Soare, imagini senzație de la petrecerea lui Paris Hilton. Vedeta internaționala și-a sarbatorit ziua de naștere / FOTO

13:35, 20.03.2024 - Paris Hilton și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 43 de ani. A organizat o mare petrecere de la care nu a lipsit nici Anastasia Soare. „Regina sprancenelor” are o relație apropiata cu vedetele de la Hollywood și a fost alaturi de Paris Hilton, de ziua ei de naștere.

Adriana Bahmuțeanu s-a unit cu fosta partenera a fostului ei soț. Ce s-a aflat acum: „A scos un pistol și a zis ca «ori te impușc, ori ne impacam»”

14:50, 22.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu s-a unit cu fosta partenera a primului ei soț și au venit impreuna in cadrul unei emisiuni online. Prezentatoarea susține ca a avut o casnicie toxica și ca a fost terorizata de Cosmin Bahmuțan.Prezenta in emisiunea „Online Story by Cornelia”, Adriana Bahmuțeanu a facut dezvaluiri…

Apariție spectaculoasa la premiera fimului in care joaca Anamaria Prodan! Familia lui Ronald Gavril i-a fost alaturi vedetei! Imagini exclusive cu mama, sora și nepoții boxerului / VIDEO

11:25, 09.02.2024 - Anamaria Prodan a trait momente de vis la premiera filmului in care joaca. Vedeta a fost susținuta atat de Ronald Gavril, cat și de intreaga familie a lui. Mama, sora și nepoții boxerului au fost prezenți și au aplaudat-o pe Anamaria Prodan! Imagini exclusive cu intreaga familie a boxerului!


Ce parere ai despre aceasta stire?