Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Kardashian a explicat de ce nu zâmbește în poze

Publicat:

Vedeta din „ the Kardashians" a recunoscut ca a fost afectata de comentariile negative privind kilogramele acumulate in timpul sarcinii cu , in prezent, aceasta fiind insarcinata cu cel de-al doilea copil, un baiețel, de aceasta data.

"Am pus cam 22 de kilograme și e greu sa le dai jos. Am fost motivata, insa lucrul acesta a schimbat dorința mea de a aparea in poze", a spus starleta.

Aceasta a continuat: "Inainte eram tot timpul zambitoare... Dupa ce am nascut, m-am gandit ca aceștia sunt aceeași oameni care au facut mișto de mine și care au scris poveștile…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Adrian Brincoveanu despre relatia cu Andreea Marin. Nu a mai vorbit despre vedeta in public: „Suntem conștienți ca timpul este limitat”

12:05, 30.05.2024 - De ani buni, traiește o frumoasa poveste de dragoste cu poate cea mai cunoscuta femeie din showbiz-ul romanesc, insa a reușit sa stea departe de lumina reflectoarelor, preferand sa iși traiasca fericirea departe de ochii și urechile strainilor. Acum a venit momentul sa iși deschida sufletul. Adrian…

Vacanța de vedeta. Cum l-a schimbat pe Damian Draghici pelerinajul de pe Muntele Athos. Și-a dorit sa se mute in locul sfant: „Un moment de rascruce...”

18:20, 04.05.2024 - Damian Draghici a fost de mai multe ori pe Muntele Athos, iar prima data cand a mers in locul sfant a fost intr-o perioada mai dificila, despre care spune ca era in cautarea unor raspunsuri cu privire la viața lui. Și-a dorit și sa mute pe Muntele Athos in acel moment.

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

O vedeta din Nigeria a fost reținuta pentru ca a aruncat cu bani in timpul unei ceremonii

18:25, 04.04.2024 - O vedeta din Nigeria a fost reținuta pentru ca a aruncat cu bani in timpul unei ceremonii. Este vorba despre o femeie transgender cunoscuta sub numele de Bobrisky, care este acuzata ca a deteriorat bancnotele. Ea a aruncat banii in aer in semn de apreciere, potrivit mediafax.

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!


Ce parere ai despre aceasta stire?