Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katy Perry a plonjat pe brațele fanilor la finalul concertului ei din festivalul de la Glastonbury

Publicat:

Vedeta pop americana și-a incheiat sambata seara prestația la festivalul de la Glastonbury aruncandu-se cu capul inainte pe brațele fanilor, relateaza BBC.

A fost mai degraba "crowd-swimming" decât "crowd-surfing", scrie BBC, în condițiile în care cântareața a reușit cu greu sa avanseze pe deasupra capetelor fanilor. "Beyonce nu a facut niciodata așa ceva", a glumit un om din public.

Plonjonul divei a venit dupa ce aceasta a interpretat "Roar", la finalul unui show de…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Katy Perry a ramas fara bluza in timpul live American Idol

09:46, 18.04.2024 - Katy Perry a ramas fara bluza in timpul celui mai recent show live American Idol și a fost forțata sa se acopere cu o perna. Katy Perry aproape ca le-a oferit fanilor American Idol mai mult decat doar parerea ei, potrivit Mirror .Cantareața Firework, de 39 de ani, a fost nevoita sa se gandeasca repede…

Adevarul despre relația dintre Adela Popescu și Elena Gheorghe. „Am cunoscut-o in 2001. Nu s-a concretizat nimic”

14:51, 01.04.2024 - Adela Popescu și Elena Gheorghe sunt doua dintre cele mai admirate aparitii din showbiz. Cele doua s-au cunoscut in urma cu mulți ani, insa nu au urmat aceeași cariera, Elena concetrandu-se pe muziaca, iar soția lui Radu Valcan pe actorie.Adela Popescu s-a retras din lumina reflectoarelor dupa ce a…

VEDETA AFRO-AMERICANA Beyonce lanseaza primul sau album country

12:10, 29.03.2024 - Beyonce, cunoscuta cantareața de muzica pop și R&B, debuteaza in lumea muzicii country cu primul sau album, inspirat din Texas, statul sau natal. The post VEDETA AFRO-AMERICANA Beyonce lanseaza primul sau album country first appeared on Informatia Zilei .

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei sa iși gaseasca pe altcineva: „O alta victima careia sa-i aplice același scenariu”

16:55, 09.03.2024 - Oana Roman a fost invitata la podcastul Anamariei Prodan, unde a vorbit despre casnicia pe care a avut-o cu Marius Elisei, dar și ce sfat de neuitat i-a dat mama ei. Vedeta susține ca și-a dorit din tot sufletul ca tatal fiicei sale sa iși gaseasca pe altcineva.Dupa o casnicie de 10 ani, Oana Roman…

Cum arata fratele mai mic al Andrei Volos. I-a facut o declarație publica de ziua lui, deși nu il arata prea des fanilor: „Cat de repede trece timpul...” / FOTO

15:10, 21.02.2024 - Majoritatea persoanelor o cunosc pe Andra Volos, insa nu mulți știu ca ea are un frate de care este foarte mandra. Vedeta i-a facut o declarație publica de ziua lui de naștere, deși nu il arata prea des fanilor. Iata cum arata fratele mai mic al iubitei lui Lele!


Ce parere ai despre aceasta stire?