Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Karmen Simionescu, terapie de cuplu cu soțul ei. De ce au luat această decizie: „Treceam printr-o perioadă foarte dificilă”

Publicat:

poate spune ca este o femeie implinita din toate punctele de vedere și asta pentru ca are o familie frumoasa, dar și o cariera de succes. Artista este foarte sincera cu cei care o urmaresc, iar ea a marturisit ca a facut terapie de cuplu cu soțul ei, . Iata de ce au luat cei doi aceasta decizie!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 789. Șeful spionajului militar din Ucraina: "Urmeaza o perioada dificila. Rușii vor folosi o abordare cuprinzatoare"

13:16, 22.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 789. Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului.

Suferința mai puțin știuta a Nikitei! Cunoscuta blonda trece printr-o perioada dificila și a luat o decizie importanta pentru viața ei: ”Efectiv m-am imbolnavit”

10:46, 04.04.2024 - E tot timpul cu zambetul pe buze, insa Nikita ascunde o suferința pe care a impartașit-o și cu noi. Blondinei ii este foarte dor de fetițele ei, ele fiind in Spania. Vedeta s-a intors pentru o perioada in Romania, dar spune ca nu mai poate sa stea atat de departe de cele mici. Astfel, a luat o decizie…

(video) „Au fost aseara colindatorii?”: Peste 2 mil. de lei, ridicați de la un cuplu, care ar coordona ativitațile grupului Șor. Soțul, reținut

09:50, 02.04.2024 - Zece percheziții au avut loc in Chișinau, „intr-un dosar de transportare a persoanelor de rang inalt, a bunurilor și banilor in beneficiul unui partid”. Potrivit oamenilor legii, au fost ridicați peste 2 mil. de lei de la membri organizației „Șor”.

Zodiile care vor avea probleme in dragoste, in aprilie. Nativii vor trece printr-o perioada dificila

23:30, 20.03.2024 - Trei zodii ale horoscopului vor trece prin momente dificile in perioada urmatoare, din punct de vedere sentimental. Intre parteneri vor aparea tot mai multe probleme și nimic nu mai merge intre ei. Cei mai mulți risca sa junga la desparțire in perioada urmatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?