Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnalistul Dan Tapalagă a reacționat dur la dezvăluirile făcute de adjunctul lui Coldea: „Voi muri cu dinții în gâtul vostru”

Publicat:

Dezvaluirile facute de , fostul adjunct al lui , in emisiunea nu au ramas fara urmari. a reacționat dur, dupa ce fostul ofițer SRI l-a...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Cum a aflat Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, ca ar fi fost inșelat de iubita. Dezvaluirile facute de prietena tanarului: „Au facut scandal...” / VIDEO

19:05, 17.04.2024 - Cum a aflat Madalin ca ar fi fost inșelat de iubita. Baiatul mort in accidentul din olt a trecut prin clipe grele. Ce au dezvaluit doua prietene ale tanarului, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Care este cea mai mare dorința a Cristinei Șișcanu. Dezvaluirile facute de prezentatoare: ”Cum ar fi...” / FOTO

13:45, 06.04.2024 - Cristina Șișcanu și Madalin Ionescu formeaza un cuplu indragit in showbizul romanesc, fiind un exemplu pentru multe persoane. Cei doi sunt parinții unei fetițe frumoase, PEtra, in varsta de 7 ani, iar acum, vedeta se gandește sa-și mareasca familia.

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

Power Couple Romania, 12 martie 2024. Ce ar face Eliza Natanticu daca ar fi inșelata de partenerul ei, Cosmin. Dezvaluirile facute de concurenta in timpul probei: „In somn” / VIDEO

21:20, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu, proba „Ma inec in dragostea ta” i-a pus pe concurenți in multe ipostaze dificile, care le-a testat limitele. Așa s-a intamplat și in cazul Elizei și a lui Cosmin Natanticu, acolo unde presiunea și-a spus cuvantul.…

Vacanța De Vedeta. De ce nu a luat-o Tudor Ionescu pe soția lui, Ana, niciodata in turnee. Dezvaluirile facute de cei doi concurenți de la Power Couple Romania / VIDEO

16:00, 09.03.2024 - De ce nu a luat-o Tudor Ionescu pe soția lui, Ana, niciodata in turnee de-a lungul anilor. Ce au dezvaluit cei doi concurenți de la Power Couple Romania, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.

Dezvaluirile dureroase facute de Catalin Ștefan, soțul administratorei blocului distrus de incendiu din Valencia. Mama și fiica lui se aflau in locuința: „Am vazut...”

11:55, 26.02.2024 - Incendiul devastator care a cuprins un bloc din Valencia a lasat in urma nu doar pagube materiale, ci și amintiri dureroase pentru locuitorii afectați. Printre aceștia se numara și Catalin Ștefan, soțul administratoarei, ale carui dezvaluiri aduc in prim-plan dramatismul și impactul tragic al evenimentului.

Star Matinal. Cristi Tanase explica imaginile in care apare cu dinții sparți, in fața ușii. Declarațiile facute de fotbalist: ”Nu m-am certat” / VIDEO

12:56, 13.02.2024 - Imaginile in care apare Cristi Tanase s-au viralizat intr-un scurt timp. Fostul fotbalist a fost surprins stand pe jos, cu sange la gura, iar fanii au ramas fara cuvinte. In aceasta dimineața, preferatul lui Gigi Becali a explicat cele intamplate, motivand ca nu s-a intamplat nimic grav.


Ce parere ai despre aceasta stire?