Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jumătate dintre infectările cu tulpina Delta din Israel s-au produs la persoane vaccinate, declară oficialii israelieni

Publicat:

Aproximativ jumatate dintre infectarile provocate de tulpina Delta a coronavirusului in randul adulților din Israel au fost raportate la persoane complet vaccinate, ceea ce a determinat autoritațile sa reintroduca obligația de a purta maști in spațiile interioare și sa reactiveze unele masuri de prevenție impotriva Covid.

Rezultatele parțiale publicate de oficialii israelieni sugereaza ca 90% dintre noile cazuri Covid sunt legate de varianta Delta. Jumatate din totalul cazurilor sunt raportate la copii sub 16 ani, care in mare parte nu sunt vaccinați, spune , care conduce…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier in județul Valcea. Doua persoane au ajuns la spital

12:01, 03.05.2024 - Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident produs vineri pe un drum din județul Valcea. Doua persoane au ajuns la spital. Printre victime este și un copil.Accidentul rutier s-a produs pe DC 174, in localitatea Brezoi.

Țara cu a proape jumatate de milion de „speciali”

09:30, 23.04.2024 - Arina NAN, student practicant In luna martie 2024, conform datelor centralizate de Casa Naționala de Pensii Publice (CNPP), un numar impresionant de 423.532 de persoane beneficiau de pensii și indemnizații prevazute de legi speciale. Aceste cifre reflecta o realitate complexa a situației sociale din…

Oficialii americani, intalniri cu lideri israelieni: 'Scopul principal este sa vorbim cu adevarat despre Rafah'

04:55, 19.04.2024 - Oficiali americani au intalniri cu lideri israelieni pentru a discuta despre situatia din orasul Rafah, aflat in sudul Fasiei Gaza, a confirmat joi John Kirby, purtatorul de cuvant al Consiliului National de Securitate al SUA, informeaza dpa, citat de AGERPRES.

Imagini de la pasajul rutier din Vest. Oficialii au pus pariu ca lucrarile se termina intr-un an și jumatate

13:11, 16.04.2024 - Au aparut imagini cu lucrarile care au loc la pasajul rutier care se construiește peste calea ferata Arad-Timișoara, pe șoseaua de centura a Aradului. Este vorba despre pasajul pentru care a fost pus un pariu.

Statele Unite nu se asteapta la un progres in discutiile cu oficialii israelieni privind o operatiune in Rafah

01:40, 02.04.2024 - Oficialii administrației Biden nu aveau "nicio așteptare" pentru un progres cu oficialii israelieni in ceea ce privește strategia pentru o potențiala operațiune terestra in Rafah, in sudul Fasiei Gaza, a declarat un oficial american pentru CNN, infomeaza Rador Radio Romania. Oficiali din ambele țari…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Acțiune TRUCK&BUS in județul Alba, timp de 7 zile. Rezultatele controalelor efectuate de catre oamenii legii

12:10, 27.02.2024 - Polițiștii rutieri din județul Alba au acționat pentru verificarea autovehiculelor destinate transportului de persoane și marfa, iar pentru abateri constatate au aplicat 182 de amenzi. Activitatea de control s-a desfașurat, pe parcursul a 7 zile, in cadrul acțiunii TRUCK&BUS, desfașurata la nivel național.…


Ce parere ai despre aceasta stire?