Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Julianne Moore s-ar putea alatura distributiei Hunger Games

Publicat:

Producatorii seriei "" sunt in cautare de actori pentru ultima parte a francizei, iar se afla pe lista lor. Actrita, nominalizata de patru ori la Oscar, ar urma sa o interpreteze pe , presedintele Districtului 13.
Citeste articolul integral si comenteaza pe SmartWoman.ro

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aaron Sorkin pregateste un film despre responsabilitatea Facebook in atacul asupra Capitoliului

10:00, 27.04.2024 - Aaron Sorkin, scenaristul premiat cu Oscar pentru "The Social Network", pregateste un nou film care va explora responsabilitatea Facebook in atacul asupra Capitoliului din Statele Unite de la 6 ianuarie 2021, informeaza France Presse.

Doua zile de targ in capitala: Producatorii autohtoni iși scot marfa la vanzare, in weekend. Vezi adresele

19:25, 22.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in weekend-ul: 23 - 24 martie 2024, in sectoarele capitalei vor fi desfașurate diverse iarmaroace și targuri cu produse și marfuri autohtone. Potrivit responsabililor, acțivitațile au scopul de a sprijini producatorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei…

Daria Pentelie se alatura distribuției comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609, de la Antena 1

10:06, 22.03.2024 - Actrița Daria Pentelie se alatura distribuției comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609, proiect semnat Ruxandra Ion si Dream Film Production, ce poate fi urmarit in fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 și in AntenaPLAY.

„20 Days in Mariupol”. Președintele Zelenski saluta prima victorie a Ucrainei la Oscar: „Arata adevarul despre terorismul rus”

08:45, 12.03.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a salutat primul Oscar al Ucrainei caștigat vreodata, cu filmul documentar „20 Days in Mariupol”. Filmul “arata adevarul despre terorismul rus”, a spus Zelenski, conform BBC. Filmul ofera marturii rare despre suferința locuitorilor din Mariupol, in timp ce…

Detergenți contrafacuți in supermarketurile din Romania

19:45, 05.03.2024 - Fenomentul detergenților contrafacuți a luat amploare in Romania. Producatorii romani au declarat ca autoritațile trebuie sa caute soluții pentru ca mulți clienți au cumparat produse proaste din supermarketuri. Citește și Exclusiv! Rechizitoriul tanarului care l-a omorat pe politistul local Condorus…

Camasa alba purtata de Colin Firth in celebra scena a lacului din Mandrie si prejudecata este scoasa la licitatie

12:25, 05.03.2024 - Camasa alba, purtata de actorul Colin Firth in serialul „Mandrie si prejudecata/ Pride and Prejudice” (1995) in care a interpretat rolul Mr. Darcy, va fi scoasa la licitatie marti, la Londra, potrivit The Guardian, potrivit news.ro Casa Cosprop, fondata in 1965 de designerul John Bright, castigator…

Tury Akbari se alatura distribuției comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609

10:21, 01.03.2024 - Tury Akbari se alatura distribuției comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609, proiect semnat Ruxandra Ion si Dream Film Production, ce poate fi urmarit in fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, unde va interpreta un rol negativ.

Iarna blanda, pericol pentru producția de mere. De ce se tem cel mai tare producatorii din Voinești

14:25, 22.02.2024 - Pomicultorii din bazinul Voinești se tem de iarna blanda. Producatorii de mere spun ca pomii au inceput sa inmugureasca, iar un ingheț in aprilie le-ar putea compromite culturile. Pe langa asta, mai exista și problema deficitului de apa din sol.


Ce parere ai despre aceasta stire?