Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jorge a avut un accident în timpul spectacolului! Uite prin ce chinuri trece artistul!

Publicat:

Jorge a avut în urma cu câteva zile un accident, chiar pe scena. De atunci, artistul petrece multe ore în sala de recuperare.

&"Psihic ma simt foarte bine, dar din punct de vedere fizic, ma recuperez ușor, ușor&". Jorge și-a inflamat ligamentele, în timpul unui spectacol de la Opereta.

Dupa doua zile de la accident a început sa resimta cu adevarat durerile, motiv pentru care acum este nevoit sa dedice multe ore exercițiilor de recuperare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima interventie: Tanarul politist Ștefan actioneaza prompt chiar si in timpul liber, la un accident in Costinesti, judetul Constanta!

13:35, 27.04.2024 - Tanarul politist Stefan, ce a depus ieri juramantul de credinta la Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina, si a facut debutul in lumea interventiilor chiar in prima sa noapte de serviciu.Aflat in timpul liber la festivalul din Costinesti, Stefan a intervenit rapid cand soferul unui autoturism…

Un polițist aflat in timpul liber s-a urcat baut la volan și a provocat un accident rutier in Turnu Magurele

16:11, 07.03.2024 - Eveniment Un polițist aflat in timpul liber s-a urcat baut la volan și a provocat un accident rutier in Turnu Magurele martie 7, 2024 16:06 Astazi dimineața, Poliția Municipiului Turnu Magurele a fost sesizata prin apel la numarul unic de urgența 112 despre producerea unui accident de circulație,…

Doliu in lumea sportului! Ciclist mort intr-un accident, in timpul unui antrenament / FOTO

19:05, 29.02.2024 - Este doliu in lumea sportului internațional! Un cunoscut ciclist spaniol s-a stins din viața, in urma cu puțin timp, la varsta de aproape 19 ani. Iata despre cine este vorba și care a fost motivul trecerii in neființa a tanarului!

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

O actrița din Timișoara, ranita pe scena dupa ce un decor s-a prabușit peste ea in timpul spectacolului

23:06, 04.02.2024 -  ”La data de 04.02.2024 , in jurul orei 20:12,.politistii Sectiei 1 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Marasesti din Timisoara, la Teatrul German, o persoana a fost ranita”, a transmis IPJ Timis. Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca in timpul unui spectacol, un…

Marius Manole, accident in timpul spectacolului, pe scena. Actorul a ajuns de urgența la spital: "M-au cusut..." / FOTO

11:30, 04.02.2024 - Seara trecuta, Marius Manole a ajuns de urgența la spital, dupa ce a suferit un accident chiar in timpul spectacolului, pe scena. Actorul a avut nevoie de ingrijiri medicale. Ce a transmis acesta la scrut timp dupa incident.

Actorul Marius Manole a ajuns la spital dupa un spectacol la Teatrul Național București: „M-au cusut și acum sunt in regula”

11:30, 04.02.2024 - Actorul Marius Manole (45 de ani) a anunțat in noaptea de sambata spre duminica, pe Facebook, ca in timpul piesei de teatru „Repetiție pentru o lume mai buna” de la TNB a avut loc un accident, fara sa explice despre ce este vorba, iar dupa spectacol a ajuns la Spitalul Universitar unde a fost cusut…


Ce parere ai despre aceasta stire?