Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

JOI 22 Destinaţii: Roma în 3 zile nebune sau mic ghid practic pentru turişti

Publicat:

Ce am facut pe acolo? Vaaai, pai am reusit in trei zile sa vedem Vaticanul, Piazza Navona, Piazza di Spania, Treptele spaniole, Fontana di Trevi si cam tot ce mai era de vazut.

Ce trebuie sa tineti minte:

face toti banii, pentru ca transportul in Roma e scump si pentru ca acest card include si doua intrari la muzee.

Hotii sunt majoritatea pakistanezi, sau cu origini indiene mai indepartate, dar exista si copii invatati foarte ingenios, sa semene cu oamenii obisnuiti, asta pana va lasa fara portofel!

Exista…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce datorie are fiecare roman ca urmare a imprumuturilor facute de Guvern

18:11, 19.03.2024 - In perioada 2022-2023, datoria externa bruta Romaniei a crescut cu 17%, adica cu suma de 25 de miliarde de euro. Acest lucru inseamna ca la inceputul anului 2023 fiecare roman in viata avea o datorie facuta de stat in contul sau de 8.815 euro.Datele guvernamentale oficiale arata ca pe parcursul anului…

Turiști alungați de localnici intr-un cunoscut oraș european: „Miroase a turiști, plecați naibii acasa! Scuipam in berea voastra!”

17:15, 16.03.2024 - Milioane de turiști viziteaza Costa de Sol din Spania, iar Malaga este una dintre cele mai populare destinații, in fiecare an, insa localnicii nu mai sunt atat de prietenoși cu strainii care le viziteaza localitate.

Alerta in magazinele din Spania. Bidoanele cu ulei de masline, legate cu LANȚURI, ca sa nu fie furate. Paznicii nu mai fac fața bandelor de hoți

22:25, 09.03.2024 - Uleiul de masline este cel mai furat produs in multe dintre supermarketurile spaniole, bandele vizand "aurul lichid" in contextul in care preturile au crescut brusc dupa seceta de anul trecut din sudul tarii, care a afectat recolta de masline, relateaza SkyNews.  Hoții s-au organizat in bande care fura…

OBIECTIV TURISTIC Fantana celebra din Roma a strans in 2022 1,4 milioane de euro

10:15, 09.03.2024 - Monedele aruncate de vizitatori in maiestuoasa Fontana di Trevi din Roma, insotite de dorinte legate de dragoste, sanatate sau de intoarcere in Orasul Etern, .... The post OBIECTIV TURISTIC Fantana celebra din Roma a strans in 2022 1,4 milioane de euro first appeared on Informatia Zilei .

Banii aruncați in Fontana di Trevi se strang de doua ori pe saptamana. Ce suma colosala rezulta și la ce este folosita

13:25, 08.03.2024 - Fontana di Trevi este cea mai cunoscuta fantana artizanala din Roma. Micuța piața Trevi pare neincapatoare pentru turiștii care se aduna in fața fantanii pentru a-și pune dorințe inainte de a arunca cate o moneda in apele cristaline.

Ritual istoric: Unde ajung monedele aruncate in Fontana di Trevi din Roma. Turiștii lasa milioane de euro in celebra fantana

10:55, 08.03.2024 - In timp ce monedele vizitatorilor se arunca in maiestuoasa Fontana di Trevi din Roma cu urari de dragoste, sanatate sau revenire in Orașul Etern, ele ofera un ajutor practic unor persoane pe care turiștii nu le vor intalni niciodata.


Ce parere ai despre aceasta stire?