Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

John Lewis a lansat reclama de Crăciun – VIDEO

Publicat:

Lantul de magazine a lansat, joi, reclama de Craciun a anului 2016. Reclamele lor au fost emblematice in ultimii ani, iar lucrurile nu stau diferit nici de data asta. il are in centru pe cainele Buster si pe o fetita pe nume Bridget, care adora sa sara. Parintii ei ii cumpara o trambulina de Craciun si o ascund in gradina ca sa o surprinda pe micuta in dimineata urmatoare. Numai ca, dupa lasarea intunericului, animalele salbatice – doua vulpi, un bursuc, o veverita si un arici – descopera trambulina si se distreaza sarind. Totul se intampla sub ochii lui Buster,…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Balan, dezvaluiri despre relația cu Victor Cornea: „Deseori se intampla se ne desparțim in aeroport”. Ce exemplu le da fetițelor sale

16:55, 20.05.2024 - Andreea Balan traiește de un an o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Victor Vlad Cornea, insa de multe ori sta departe de el. Artista se imparte intre viața de familie, iubit și cariera, insa pe primul loc sunt intotdeauna cele doua fetițe ale sale.In urma cu aproximativ un an, Andreea Balan il…

Ce reacție are un urs cand descopera o bucata de sare in padure. Animalele care adora aceasta delicatesa VIDEO

17:10, 09.05.2024 - O camera de monitorizare a faunei salbatice, amplasata intr-o padure din județul Suceava, surprinde momentul in care un urs da peste o bucata de sare și, dupa ce ii simte gustul, pleaca mai departe.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 13, sezonul 2. Cristian Neacșu: „Primul meu job a fost sa vand apa plata!”

19:30, 12.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Parinții unui criminal minor, condamnați la inchisoare: Cadourile primite de Craciun l-au ajutat sa comita masacrul

23:35, 09.04.2024 - Doi parinți  iubitori, care i-au facut cadou fiului lor, de Craciun, un pistol Sig Sauer de 9 mm, au fost condamnați la cate 15 ani de inchisoare, dupa ce copilul lor a unic patru copii și a ranit alți șase elevi și un profesor. Baiatul a fost condamnat și el la inchisoare pe viața.

PELICULA CINEMATOGRAFICA „Oppenheimer” s-a lansat și in Japonia

14:20, 08.04.2024 - Parinții impartașesc adesea momente din viața copiilor lor pe rețelele sociale, o practica cunoscuta sub numele de "sharenting". The post PELICULA CINEMATOGRAFICA „Oppenheimer” s-a lansat și in Japonia first appeared on Informatia Zilei .

De ce e bine sa bei ceai de avocado. Motivele pentru care este recomandat de specialiști

23:51, 06.04.2024 - Descopera secretul unei bauturi sanatoase și revitalizante: ceaiul de avocado. Specialiștii in nutriție dezvaluie motivele pentru care aceasta bautura este recomandata pentru sanatatea ta. Iata ce beneficii are.

Drama copiilor care dorm cu cainii dupa ce au fost abandonați de parinți

11:00, 02.04.2024 - „- Parinții mei ne-au lasat, ne-au dat afara, am dormit intr-un coteț de caine.- Cum v-a spus mama?- Ieșiți afara, nu mai sunteți ai mei!- Mama voastra a spus treaba asta?”, povestește Andreea, unul dintre copiii alungați de mama.Este drama de nedescris prin care trec doi frați care au fost nevoiți…


Ce parere ai despre aceasta stire?