Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

John Berry, unul dintre fondatorii grupului Beastie Boys, a murit la vârsta de 52 de ani

Publicat:

, unul dintre fondatorii grupului de rap și rock , a murit la varsta de 52 de ani intr-un ospiciu din Danvers (Massachusetts), a anunțat tatal artistului pentru revista , citata de UPI.com.

Sursa foto: Captura foto / YouTube.com

Berry, care este creditat cu ideea alegerii numelui grupului, avea o forma de demența la lobul frontal care în ultimele luni ani s-a înrautațit.

Artistul împreuna cu trei dintre prietenii sai — (cunoscut ca Mike D), și , au…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea filmului! Regizorul care i-a descoperit pe Martin Scorsese și Robert De Niro a murit la varsta de 98 de ani

11:40, 12.05.2024 - Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale cu buget redus lansate intr-un ritm vertiginos, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat sambata familia sa, citata de presa din Statele Unite.

6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

00:05, 06.05.2024 - Data de 6 mai este ziua in care s-au stins doi scriitori de renume - Lucian Blaga și Lyman Frank Baum, autorul carții „Vrajitorul din Oz”. De asemenea, la aceasta data a fost finalizata constructia Bisericii „Trei Ierarhi” din Iasi, ctitorita de Vasile Lupu, domn al Moldovei.

Cazul Alexandrei Ivanov din Botoșani, tras la indigo la Bacau. Maria avea 38 de ani și a murit impreuna cu fatul pe care il purta in pantece

14:55, 02.04.2024 - Cazul Alexandrei Ivanov din Botoșani, tras la indigo la Bacau. Maria avea 38 de ani și a murit impreuna cu fatul pe care il purta in pantece Maria, o femeie in varsta de 38 de ani, a murit impreuna cu fatul pe care il purta in pantece, la 24 de ore de la internarea la Maternitatea din Bacau., informeaza…

Japonezul Shigeichi Negishi, inventatorul karaoke, a murit la varsta de 100 de ani

22:05, 15.03.2024 - Conform informațiilor existente, Negishi a murit pe 26 ianuarie. Cu toate acestea, familia sa nu a facut nicio declarație pe marginea acestui subiect. In urma lui Negishi au ramas trei copii, cinci nepoți și opt stranepoți. 

Doliu in lumea culturii: A murit scriitorul Dinu Sararu la varsta de 92 de ani

17:25, 02.03.2024 - Scriitorul Dinu Sararu a incetat astazi din viata, la 92 de ani, anunta familia sa. Nascut la 30 ianuarie 1932, in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, el a fost si un publicist de exceptie, incurajand permanent tinerii colegi de breasla, oferind fara rezerve sprijinul si sfaturile sale, se arata in comunicatul…

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Nikolai Rijkov, prim-ministru al URSS in timpul Perestroikai, a murit la varsta de 94 de ani

11:55, 28.02.2024 - Nikolai Rijkov, fost premier al Uniunii Sovietice in perioada 1985-1991, a a murit la Moscova la varsta de 94 de ani, a informat miercuri presedinta Consiliului Federatiei Ruse (Senatul rus), Valentina Matvienko, transmite EFE.

Doliu in familia lui Snoop Dogg. Fratele celebrului artist a murit la varsta de doar 44 de ani

09:30, 17.02.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul trece prin momente cuplite in aceasta perioada, caci fratele sau a murit. Acesta s-a stins din viața la varsta de doar 44 de ani, iar artistul este devastat de murere. Dupa vestea tragica, Snoop Dogg a transmis un mesaj emoționant.


Ce parere ai despre aceasta stire?