Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

JO 2016: Comitetul Olimpic din Rusia va lupta pentru drepturile sportivilor care nu au avut de a face cu dopajul

Publicat:

din Rusia (ROC) a anunțat joi ca va lupta pana la capat pentru drepturile tuturor sportivilor ruși care nu s-au dopat și care sunt ''curați'', in condițiile in care TAS a respins apelul atleților ruși și le-a interzis sa participe la JO de la Rio din luna august.

De asemenea, ROC și-a exprimat ''dezamagirea profunda'' fața de decizia adoptata de TAS cu privire la interzicerea întregului lot de atletism al Rusiei de a participa la Olimpiada de la Rio.

În context, ministrul rus al Sporturilor, , a declarat ca hotarârea…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Era pacii in Europa s-a incheiat: Rusia produce armament cat pentru a se lupta cu tot continentul (Kuleba)

18:55, 24.04.2024 - Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, saluta pachetul de ajutor din partea SUA in valoare de 61 miliarde de dolari, adoptat marti de Congres dupa indelungi tergiversari, dar avertizeaza, intr-un interviu pentru The Guardian, ca noile livrari militare catre Ucraina nu vor schimba imediat situatia…

Cat timp mai poate lupta Rusia in Ucraina in ritmul actual? Estimarile unei țari baltice

12:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, estimeaza agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi.

Lituania avertizeaza ca Rusia poate lupta in Ucraina la aceeasi intensitate inca cel putin 2 ani

11:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, au estimat agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi, relateaza Reuters.

Va pierde America noua lupta “crepusculara” cu Rusia?

16:35, 06.03.2024 - Inca din 2021, Joe Biden și-a exprimat speranța ca Rusia și America ar putea ajunge la „o relație stabila și previzibila”. Dar invazia Ucrainei a modificat radical aceasta evaluare. Kremlinul poseda o imensa putere perturbatoare și este dispus sa iși asume riscuri mari pentru a-și promova agenda geopolitica.…

Avertisment ingrijorator venit de la Pentagon: „Daca Ucraina pierde, NATO va lupta impotriva Rusiei”

13:20, 01.03.2024 - Seful Pentagonului, Lloyd Austin, este de parere ca, daca Ucraina pierde razboiul de amploare cu Rusia, aceasta din urma se va afla in situatia in care ar putea ajunge sa lupte cu intreaga Alianta Nord-Atlantica.

Cine sunt 'Romanian Battle Group Getica', soldații romani care lupta in Ucraina

12:11, 01.03.2024 - Voluntari romani lupta in componenta armatei ucrainene impotriva Rusiei. Aceștia sunt reuniți sub numele ”Romanian Battle Group Getica” și lupta pe frontul din Ucraina. "Pe langa voluntarii care ajuta armata ucraineana in spate și civili afectați de razboi, mai sunt si romani care lupta impotriva…

Batalia pentru Avdiivka a intrat in cea mai sangeroasa etapa: ucrainenii lupta doar cu puști de asalt, in timp ce rușii incearca o lovitura strategica (VIDEO)

10:21, 16.02.2024 - Situația din orașul din prima linie Avdiivka din regiunea Donețk este „dificila, dar controlata”, a informat pe 15 februarie Oleksandr Tarnavskyi, comandantul forțelor ucrainene Tavria care lupta in sud-est. Din lipsa de muniție, ucrainenii lupta doar cu puști de asalt. De asemenea, forțelor ucrainene…


Ce parere ai despre aceasta stire?