Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

J.K. Rowling, autoarea seriei „Harry Potter”, a publicat o carte de Crăciun pentru copii

Publicat:

Scriitoarea britanica J. K. Rowling, autoarea aventurilor lui , vandute in jumatate de miliard de exemplare in lume, a publicat o noua carte pentru copii, „”, inspirata de fiul ei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lecturi publice cu Florin Bican

22:40, 21.02.2024 - Centrul de Cultura și Arta al Județului Salaj, in parteneriat cu Asociația Scriitorilor din Județul Salaj, Reprezentanța Zalau a Filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor, Asociația „Curierul timpului” și Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau va invita miercuri, 28 februarie 2024, de la orele 11 și 12,…

Aproape 1,4 milioane de copii din familii sarace din Romania nu au o carte acasa

17:35, 15.02.2024 - Aproape 1,4 milioane de copii din familii sarace cresc in Romania fara sa aiba o carte acasa. Singura soluție pentru ieșirea lor din mediile defavorizate este educația, susține Asociația OvidiuRO.

Ziua Naționala a Lecturii, fara carți: 1,4 milioane de copii din medii defavorizate cresc fara sa aiba o carte acasa

15:56, 15.02.2024 - Circa 1,4 milioane de copii din familii cu venituri reduse din Romania cresc fara sa aiba o carte acasa, singura solutie pentru iesirea acestora din mediile defavorizate fiind educatia, sustine Asociatia OvidiuRO, in contextul in care joi este marcata Ziua Nationala a Lecturii, informeaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?