Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jennifer Lopez, membră a Bisericii Scientologice. Să fie acesta motivul rupturii de Marc Anthony?

Publicat:

In timp ce artistul a fost descris ca fiind extrem de posesiv, motiv pentru care casnicia celor doi s-a destramat, au iesit la iveala si alte detalii.

Se pare ca J.Lo. era atasata de scientologie, fapt ce a dus la multe neintelegeri in cuplu, mai ales ca ea vroia sa-si duca gemenii, Max si Emme, la o scoala scientologica, informeaza dailymail.co.uk.

Cantareata este buna prietena cu si sotia acestuia , care sunt de asemenea scientologi.

Jennifer a spus intr-un interviu recent ca nu ar fi deranjata daca…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Narcisa Manelista și Cristina Pucean nu mai colaboreaza in prezent. Ce s-a intamplat intre cele doua: „La un eveniment...”

14:35, 18.06.2024 - Narcisa Manelista a explicat ce se intampla intre ea și Cristina Pucean. Cele doua au colaborat timp de mai mulți ani, dar la un moment dat s-a schimbat relația dintre ele. Cantareața a povestit detalii importante din trecut și care a fost motivul care le-a facut sa inceteze sa mai aiba proiecte impreuna.

Adriana Antoni vrea sa faca o schimbare majora pentru viața ei! Motivul pentru care a luat aceasta decizie / VIDEO

22:55, 07.06.2024 - Adriana Antoni vorbește despre schimbarea majora pe care vrea sa o faca pentru viața ei. Artista ne marturisește și motivul pentru care se gandește serios sa faca acest lucru. Cantareața face studiu, pentru alegerile sale.

Motivul pentru care Jennifer Lopez și Ben Affleck ar divorța

09:55, 29.05.2024 - Motivul pentru care Jennifer Lopez și Ben Affleck ar divorța In urma cu trei ani, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regasit dupa aproape 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut in 2001, pe platourile de filmare ale peliculei Gigli. S-au indragostit și au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood.…

Motivul neașteptat pentru care Ben Affleck vrea sa se desparta de Jennifer Lopez. Acum 20 de ani, a parasit-o din aceeași cauza

17:30, 20.05.2024 - Ce-a fost frumos s-a terminat intre Jennifer Lopez (54 de ani) și Ben Affleck (51 de ani)! Presa americana susține ca cei doi ar fi la un pas de divorț. Un apropiat al cuplului Bennifer a dezvaluit ca actorul de la Hollywood s-a mutat din casa de 60 de milioane de dolari, pe care o […] The post Motivul…

Te cunosc de undeva, 18 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment spectaculos. Au facut show pe ritmuri latino: „M-ați cucerit”

22:56, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au facut spectacol pe scena de la Te cunosc de undeva. Cei doi au primit provocarea de a se transforma in Jennifer Lopez și Marc Anthony. Au impresionat juriul cu momentul lor.

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Alexia și Dima, duet pasional in pielea lui Jennifer Lopez și Marc Anthony

22:06, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au luat cu asalat scena cu transformarea in Jennifer Lopez și Marc Anthony in semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Cum a aratat „sarutul” de la final.

Motivul pentru care Lora și Ionuț Ghenu au amanat construcția noii lor case! De ce au luat aceasta hotarare: ”E cea mai ințeleapta decizie” / VIDEO

22:51, 08.05.2024 - Dupa ce anunțau ca și-au luat teren și ca vor incepe in curand construcția noii lor case, Lora și Ionuț Ghenu, partenerul ei, au decis sa mai amane acest moment. Cantareața ne spune de ce au luat aceasta hotarare și ce i-a facut sa-și schimbe decizia.

Motivul pentru care Theo Rose nu a devenit mama alaturi de Alex Leonte: „Daca se intampla, eu nu faceam avort”. Au fost impreuna 5 ani

10:15, 04.04.2024 - Theo Rose și Alex Leonte au avut o relație timp de cinci ani de zile, pana in 2022, cand s-au desparțit, iar ea a inceput o relație cu Anghel Damian. Cantareața nici nu a devenit mama alaturi de fostul iubit, acum a dezvaluit ca nu a simțit sa faca acest pas. In 2022, Theo Rose și Alex Leonte s-au separat.…


Ce parere ai despre aceasta stire?