Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jennifer Garner și Ben Affleck așteaptă al treilea copil

Publicat:

Celebrul actor este in culmea fericirii dupa ce a aflat ca soția sa, este insarcinata pentru a treia oara.

Cei doi actori formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywod. Ben și Jennifer s-au cunoscut pe platourile de filmare de la 'Daredevil', in 2004.

Dupa ce s-au casatorit, in 2005, fara martori si fara invitati, pe o plaja pustie, actrița a nascut, la sfarsitul lui 2005, o fetita, botezata Violet. Dupa trei ani, cei doi au mai avut o fetita, Seraphina.

Acum, celebrul cuplu asteapta al treilea

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Panoul de baschet de la Tiraspol, care a cazut peste un copil - un pericol zilnic: „Cade mereu. Cat pe ce sa striveasca și o fetița”

11:26, 07.06.2024 - Panoul de baschet din curtea unui bloc din orașul Tiraspol, care a strivit ieri un copil, a mai cazut, anterior, și peste alți minori. Un baiat povestește, pentru presa locala, ca a pațit-o chiar prietenul lui, care din fericire, nu a avut nevoie de ajutor medical.

Notițe de calendar – 2 iunie: A fost odata Tarzan

12:55, 02.06.2024 - 1881: Guvernul SUA recunoaște independența de stat a Romaniei. Frumos din partea lui. 1896: Guglielmo Marconi primește patentul pentru noua sa invenție, radioul. Foarte inspirat signor Marconi cu invenția dumisale. 1897: Celebrul scriitor Mark Twain raspunde zvonurilor privind moartea sa, spunand, cu…

De ce a lipsit Adrian Vancica de la botezul celui de-al treilea copil al Ecaterinei Ladin, Dalida din Las Fierbinti

11:05, 30.05.2024 - Micul Roman Casian, cel de-al treilea copil al Ecaterinei Ladin, Dalida din Las Fierbinti, este deja o mica vedeta dupa ce, sambata, la botez a avut sase perechi de nasi. Dintre invitati a lipsit, insa, unul foarte important, Adrian Vancica, colegul de serial al mamei sale.

Lucrarile la cele doua stadione din Timișoara avenseaza in ritm bun. Al treilea așteapta o dispoziție de demolare FOTO

13:40, 10.05.2024 - In timp ce se așteapta demolarea stadionului Dan Paltinișanu și inceperea construcției noii arene de 30.000 de locuri (in valoare de 160 de milioane de euro, bani de la bugetul de stat), in Timișoara se lucreaza acum la doua stadioane.

Surpriza uriașa in showbiz: Așteapta un copil! Burtica de gravida e deja vizibila, la fel și fericirea lor

16:36, 09.05.2024 - Un artist din Romania cunoscut la nivel internațional va deveni in scurt timp tatic. Marele anunț a fost facut chiar de el pe rețelele de socializare. Cine sunt fericiții parinți, aflați in randurile urmatoare. Fostul membru al trupei O-Zone va deveni tatic Arseni Todiraș, unul dintre membrii trupei…

Victoria Raileanu iși va cunoaște fetița in luna iunie: “Sper sa nu nasc de ziua fiului meu. Nu-mi doresc sa-i fac așa cadou” VIDEO EXCLUSIV

12:35, 15.04.2024 - Victoria Raileanu va deveni mama pentru a doua oara in luna iunie, conform estimarilor facute de ecograf. Mai in gluma, mai in serios, Elvira Deatcu i-a spus ca a fost lipsita de inspirație, intrucat al doilea copil – fetița – se va naște in aceeași luna cu primul copil al Victoriei, Carol, termenul…


Ce parere ai despre aceasta stire?