Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jacob Blake, bărbatul de culoare împușcat de polițiști, paralizat, 'luptă pentru viaţa sa'

Publicat:

, tanarul de culoare impuscat in spate de politisti la Kenosha (Wisconsin) este paralizat si ”lupta pentru viata sa”, au anuntat familia si avocatii acestuia, in contextul in care orasul este cuprins de manifestatii ale furiei, patate de violente sangeroase, relateaza Reuters.

, in varsta de 29 de ani, tatal a sase copii, a fost impuscat in spate de ofiteri de politie care l-au urmarit dupa ce le-a intors spatele, a deschis portiera si incerca sa se aseze pe locul soferului, potrivit news.ro.

Citește și: SCENE INCREDIBILE in Germania: Un roman rupt de beat,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi presupuși spioni ruși, arestați dupa ce ar fi planuit acțiuni de sabotaj asupra sprijinului militar pentru Ucraina

12:20, 18.04.2024 - Doi presupusi spioni rusi au fost arestati in Germania pentru ca ar fi planuit atacuri de sabotaj vizand sa submineze sprijinul militar pentru Ucraina, a anuntat joi biroul procurorului federal german, relateaza Reuters, AFP si EFE. 

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.

Atac terorist la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști

10:40, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, relateaza site-ul de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit.

Amenințarea iraniana pare iminenta - Armata israeliana suspenda permisiile pentru toate unitatile sale de lupta

12:25, 04.04.2024 - Armata israeliana a suspendat joi permisiile pentru toate unitatile sale de lupta, pe fondul ingrijorarilor privind o posibila escaladare a violentelor, dupa ce, intr-un atac atribuit Israelului, au fost ucisi doi importanti generali iranieni la Damasc in aceasta saptamana, Iranul amenintand cu represalii,…

VIAȚA UNUI STUDENT ROMAN IN AMSTERDAM Lupta cu chiria exorbitanta

09:05, 11.03.2024 - Deși se aștepta la o comunitate mai activa și la mai multe activitați sociale in campus, se simte izolat și singur, cu puțini prieteni și interacțiuni sociale. The post VIAȚA UNUI STUDENT ROMAN IN AMSTERDAM Lupta cu chiria exorbitanta first appeared on Informatia Zilei .

Nick Radoi, despre lupta sa cu nemilosul cancer: „Viața mea s-a schimbat radical. Nu am cum sa mai fiu cum am fost”

15:31, 21.02.2024 - Nick Radoi, milionarul roman stabilit in America, a vorbit despre cum i s-a schimbat viata dupa ce a fost diagnosticat cu cancer si a petrecut șase luni in spitale, in America și in Mexic, unde a fost operat de mai multe ori.

Germania naționalizeaza o mare companie din Rusia: rușii au fost chemați la discuții

09:51, 08.02.2024 - Guvernul de la Berlin se pregateste pentru o posibila nationalizare a operatiunilor germane ale Rosneft, inclusiv participatia grupului rus la rafinaria Schwedt, au declarat miercuri doua surse guvernamentale, citate de Reuters, informeaza News.ro.Berlinul a plasat sub tutela activele germane ale…


Ce parere ai despre aceasta stire?