Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Italianul acuzat că a efecuat ilegal operații estetice, decizie de ultimă oră / Matteo Politi s-a dezlănțuit

Publicat:

Aflat intr-un „proces de reabilitare”, italianul condamnat pentru ca a efecuat ilegal operații estetice iși pregatește terenul pentru a reveni pe plaiuri mioritice: a cerut reviziuirea dosarului și, zilele trecute, a solicitat și ridicarea sechestrului instituit pe bunurile sale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cazul Politi in Germania. Un medic fals a tratat peste 200 de pacienți intr-un cabinet din Leipzig

15:15, 05.06.2024 - Parchetul a prezentat acuzații impotriva lui Sascha Robert, 35 de ani, un presupus medic din Leipzig, landul german Saxonia, estul țarii, pentru inșelaciune, vatamare corporala și abuz de titluri, transmite Berliner Kurier.Autointitulatul „medic” a profesat din iulie 2020 pana la mijlocul lunii februarie…

Dismorfia Snapchat: Oamenii au ajuns sa iși faca operații estetice pentru a arata ca in fotografiile filtrate

15:35, 17.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit o legatura intre utilizarea social media și procedurile cosmetice. Ca urmare a „culturii selfie”, utilizatorii dezvolta „dismorfia Snapchat” și cauta proceduri pentru a arata ca in imaginile filtrate cu ei inșiși, potrivit unui nou studiu.

Perchezitii intr-un dosar in care un barbat e acuzat ca a mutilat zece persoane prin operații estetice

10:05, 12.03.2024 - Politistii din Constanta fac 15 perchezitii intr-un dosar in care un barbat este acuzat ca a facut interventii chirurgicale estetice in urma carora zece persoane ar fi fost mutilate. Prejudiciul in dosar este de aproape doua milioane de euro.

Un barbat a fost arestat preventiv la Cluj, acuzat de mai multe infracțiuni de harțuire, șantaj, lovire, amenințare, distrugere și lipsire de libertate in mod ilegal

22:10, 09.03.2024 - Continue reading Un barbat a fost arestat preventiv la Cluj, acuzat de mai multe infracțiuni de harțuire, șantaj, lovire, amenințare, distrugere și lipsire de libertate in mod ilegal at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?