Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Italia: O româncă a murit după ce un avion ultraușor s-a prăbușit în nordul țării

Publicat:

O romanca in varsta de 33 ani a murit, duminica, dupa ce avionul ultrausor pilotat de logodnicul ei albanez s-a prabusit in nordul Italiei, relateaza .

avionul ultrausor s-a prabusit duminica dupa-amiaza la periferia orasului italian Alessandria, in regiunea Piemonte (nordul Italiei).

In avion se aflau romanca , in varsta de 33 de ani, si logodnicul ei albanez , in varsta de 34 de ani.

Menajera romanca a murit pe loc in impactul avionului cu solul, in timp ce pilotul aparatului ultrausor este in stare grava.

Autoritatile

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O romanca in varsta de 34 de ani a murit de rujeola

17:40, 23.04.2024 - Institutul National de Sanatate Publica (INSP) a informat marti ca, in perioada 1 ianuarie 2023 - 21 aprilie 2024, s-au confirmat 13.113 cazuri de rujeola, conform Agerpres.In ultima saptamana, s-au inregistrat 767 de cazuri noi si un deces.

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.

Cel puțin trei persoane au murit dupa ce un elicopter cu turiști s-a prabușit in Alpii Elvețieni

16:01, 03.04.2024 - Elicopterul care transporta un ghid și mai mulți turiști a derapat, marți, de pe platforma de aterizare din apropierea varfului Petit Combin de 3.668 de metri din sud-vestul Elveției și s-a prabușit, relateaza AP.In urma impactului cu solul, trei persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, a transmis…

Un fotbalist columbian in varsta de 24 de ani a murit dupa ce s-a prabușit pe teren, in timpul unui antrenament

17:55, 23.03.2024 - Guillermo Beltran, un fotbalist columbian in varsta de 24 de ani, a murit, vineri, dupa ce s-a pribusit la un atrenament cu echipa sa, CD Real Santa Cruz, din prima liga boliviana. Atacantul s-a plans de ameteli si greata inainte de a se prabusi si a muri din cauza unei insuficiente cardiace, relateaza…

O profesoara a murit la varsta de doar 29 de ani, dupa ce s-a prabușit in timpul orelor de curs | Urma sa devina mama in patru saptamani: ”Mi se rupe inima”

18:45, 15.03.2024 - O profesoara a murit tragic la varsta de 29 de ani. Tanara s-a prabușit, in timp ce se afla in sala de clasa. Se pregatea sa devina mama pentru prima oara și mai avea de așteptat doar o luna pana sa-și țina bebelușul in brațe.

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

O șoferița in varsta de 103 ani, fara permis și asigurare, oprita pentru viteza in Italia. Unde se grabea

13:00, 13.03.2024 - O femeie in varsta de 103 ani a fost prinsa conducand prin centrul orașelului Bondeno, din nordul Italiei. Politia italiana a tras-o pe dreapta, stabilind ca aceasta circula fara permis de conducere si fara asigurare, informeaza DPA, citata de Agerpres.Pensionara, nascuta in 1920, a fost prinsa in timp…


Ce parere ai despre aceasta stire?