Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iris, fiica Alinei Pușcaș, a împlinit 3 ani. Ce mesaj înduioșător i-a transmis mama ei. Cât de mult a crescut micuța

Publicat:

A fost sarbatoare mare in familia Alinei Pușcaș! Iris, fiica prezentatoarei de la Te cunosc de undeva, a implinit 3 ani. Hai sa vezi ce mesaj emoționant i-a transmis mama ei, dar și cum arata micuța acum.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mioara Roman ar fi implinit 84 de ani! Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman in memoria regretatei mame: ”Sper sa sarbatorești in ceruri” / FOTO

18:05, 19.04.2024 - Mioara Roman ar fi implinit astazi 84 de ani, dar s-a stins din viața in urma cu doua luni, in februarie. Oana Roman a publicat mai multe imagini emoționante cu mama sa, precum și un mesaj important pe rețelele de socializare, in gest de comemorare.

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Codin Maticiuc și Ana Pandeli o sarbatoresc pe fiica cea mare, Smaranda. Ce mesaj emoționant a scris soția regizorului: ”De cand te-am nascut...” / FOTO

20:35, 08.04.2024 - Codin Maticiuc și Ana Pandeli au parte de o mare sarbatoare in familia lor. Smaranda, prima fetița a cuplului, a implinit 5 ani și incepe sa le semene cat mai mult parinților ei. Soția regizorului a publicat un mesaj emoționant, impreuna cu cateva fotografii cu micuța pe rețelele de socializare.

Pepe o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Ce mesaj special i-a transmis Yasmine Pascu: „Rosita...” / FOTO

14:05, 05.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Pepe și asta pentru ca artistul o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Rosa a implinit frumoasa varsta de 9 ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce a postat soția cantarețului pe rețelele de socializare!

Heath Ledger ar fi implinit 45 de ani. Cum arata in prezent Matilda Rose, unica fiica a regretatului actor

20:20, 04.04.2024 - Heath Ledger a fost un actor de origine australiana și a jucat in numeroase pelicule dela Hollywood. In 2008 a murit in urma unei supradoze de medicamente, iar in urma sa a ramas o fiica, Matilda Rose. Tanara ii calca pe urme tatalui sau, fiind implicata in domeniul cinematografic.

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Procesul 2 Mai: Sebastian Olariu ar fi implinit maine, 22 de ani. Ce mesaj a transmis prietenul sau (VIDEO)

10:26, 14.03.2024 - La Judecatoria Mangalia a avut loc astazi, 14 martie 2024 al doilea termen de judecata in dosarul in care Pascu Matei Vlad, din Bucuresti, a fost trimis in judecata pentru accidentul de la 2 Mai, judetul Constanta, soldat cu decesul a doi tineri si ranirea altor trei La iesirea din sala de judecata,…

Ultima ora: Primul mesaj transmis de Klaus Iohannis dupa ce von der Leyen și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat

17:00, 19.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis saluta, luni, pe platforma X, decizia CDU de a o propune pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de Președinte al Comisiei Europene. „Salut decizia CDU de a o propune pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de Președinte al Comisiei Europene. Sunt increzator…


Ce parere ai despre aceasta stire?