Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul se alătură cauzei Palestinei și îi îndeamnă pe palestinieni la rezistență împotriva intervenției părtinitoare ale SUA în favoarea Israelului

Publicat:

Iranul i-a indemnat vineri pe palestinieni sa nu renunte la rezistenta impotriva demersurilor presedintelui american in favoarea Israelului in problema Ierusalimului si a , relateaza Reuters, potrivit agerpres.ro.

"Recunoasterea de catre presedintele SUA a Ierusalimului drept capitala a Israelului si a ocupate ca apartinand regimului sionist nelegitim arata in mod clar ca rezistenta si perseverenta palestinienilor, simbolizate de '', reprezinta calea cea dreapta", a subliniat Ministerul iranian de Externe intr-o postare pe…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turiștii uciși in Afganistan de barbați inarmați erau spanioli

10:40, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters.

Un moldovean, reținut de forțele de ordine din Georgia: Ar fi unul dintre organizatorii protestelor impotriva legii „agenților straini”

14:30, 13.05.2024 - Un moldovean a fost reținut de organele de drept din Georgia, in urma protestelor care au cuprins capitala acestei țari, dupa adoptarea așa-numitei legi privind „agenții straini”. Ministerul de Externe de la Chișinau a anunțat ca monitorizeaza situația persoanei reținute.

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva atacurilor israeliene, susține un oficial iranian

11:06, 19.04.2024 - Un oficial iranian de rang inalt a afirmat pentru agenția de știri Reuters ca „Iranul nu are niciun plan de represalii imediate impotriva Israelului", la cateva ore dupa un atac lansat asupra orașului iranian Isfahan, despre care se spune ca ar fi fost efectuat de Israel, relateaza BBC.

Belgia, Franta, Germania si Republica Ceha i-au convocat pe ambasadorii Iranului dupa atacul asupra Israelului

20:10, 15.04.2024 - Belgia a decis luni sa-l convoace pe ambasadorul iranian la Bruxelles, pentru a-i transmite "ferma condamnare a atacului Iranului impotriva Israelului", a anuntat Ministerul belgian de Externe, transmit AFP, Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

Tensiuni diplomatice! Iranul convoaca mai mulți ambasadori europeni

15:36, 14.04.2024 - Ministerul iranian de Externe a anuntat ca i-a convocat pe ambasadorii Regatului Unit, Frantei si Germaniei pentru a protesta fata de comentariile facute de autoritatile din aceste tari in urma loviturilor iraniene impotriva Israelului din cursul noptii, relateaza Le Figaro si Reuters, conform news.ro.

Franța vrea sancțiuni impotriva Israelului, ca sa permita livrarea de ajutoare in Gaza: „O vom face daca va fi nevoie”

13:45, 09.04.2024 - Ministrul de Externe al Frantei, Stephane Sejourne, a declarat marti ca ar trebui sa fie exercitate presiuni si sa fie impuse sanctiuni la adresa Israelului, pentru ca acesta sa deschida punctele de trecere prin care sa fie livrat ajutor umanitar palestinienilor in Fasia Gaza, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?