Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"

Publicat:

Ionuț Cercel, fiul lui , a transmis pe rețelele sociale un mesaj emoționant la aproape doua luni de la moartea tatalui sau. Tanarul a avut nevoie de liniște o perioada de timp de la tristul eveniment, insa acum a luat o decizie foarte importanta.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Bogdan de la Ploiești o sarbatorește pe mama lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul: „Mulțumesc ca mi-ai dat viața!” / FOTO

13:55, 23.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bogdan de la Ploiești și asta pentru ca mama lui iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viața. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare!

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Piedone, amenințat pana in ultimul moment! “M-au sunat sa ma retrag, ca e mai bine pentru familia mea!”

20:51, 18.03.2024 - Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dezvaluit ca a fost supus presiunilor pentru a se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei, fiindu-i sugerat ca acest lucru ar fi mai benefic pentru familia sa. De asemenea, Piedone a afirmat ca se simte amenințat, presiunile provenind din multiple…

Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, mesaj emoționant pe internet. Postarea facuta de tanara, dupa moartea parintelui: "Ai fost și vei ramane mereu eroul meu"

15:55, 02.03.2024 - Sunt momente triste pentru cei ce l-au cunoscut pe Alexei Navalnii! Atat apropiații, cat și cei care au interacționat catuși de puțin cu el il plang pe liderul opoziției din Rusia. Dupa ce a fost condus pe ultimul drum, acum, Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, a transmis un mesaj emoționant…

Gabi Stangau, condus pe ultimul drum de sute de persoane. Discursul emoționant in memoria violonistului / VIDEO

09:25, 22.02.2024 - Ieri, sute de oameni au venit sa ii aduca un ultim omagiu lui Gabi Stangau. Au fost momente dificile pentru intreaga familie, in special pentru mama lui, Livia, care este și vaduva, iar in urma cu aproape o saptamana și-a pierdut și unicul baiat.

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Soția lui Emil Boc, mesaj dureros pentru dupa moartea fostei sale fine, Camelia Tișe. A fost condusa pe ultimul drum: ”Ne-am promis sa...”

15:50, 07.02.2024 - Moartea Cameliei Tișe a lasat multa durere in sufletele tuturor celor care au iubit-o. Soția lui Emil Boc, Oana Boc, a transmis un mesaj sfașietor pentru fosta ei fina, prin care a exprimat cat de mult regreta faptul ca a murit. Camelia Tișe a lasat in urma o familie frumoasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?