Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ion Ceban, mesaj dur către guvernarea PAS după ce profesorii au fost obligaţi să se testeze din banii lor: „Nu vă bateţi joc de oameni” VIDEO

Publicat:

, , a anuntat duminica, 29 august, ca decizia pentru , prin care profesorii nevaccinati sunt obligati sa se testeze din banii lor la COVID-19, o data la doua saptamani, nu va avea efect pe teritoriul Capitalei. Edilul a comunicat ca autoritatile locale nu pot fi impuse sa respecte hotararea de .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicusor Dan si Dreapta Unita au depus candidaturile la Bucuresti. Ce mesaj i-a transmis edilul lui Piedone

20:25, 25.04.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat, alaturi de liderii Aliantei Dreapta Unita, care au depus lista de candidati pentru Consiliul General.

Piedone, o noua baie de mulțime, in Parcul Sebastian. Oamenii s-au inghesuit sa faca poze cu el: ”Sa traiasca domnul primar general”

10:05, 07.04.2024 - Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost prezent, sambata, la evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Romilor, care se desfașoara in perioada 6-7 aprilie in Parcul Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei, eveniment organizat de Partida Romilor „Pro-Europa”. Edilul a fost luat cu asalt…

Valentin Florea, candidatul AUR la Primaria Sectorului 6: O singura capitala, o singura primarie, desființarea primariei de sector!

12:35, 30.03.2024 - Alianța pentru Unirea Romanilor (AUR) a prezentat astazi, 30 martie, in cadrul unei conferințe de presa, candidatul pentru Primaria Sectorului 6 al Capitalei, in persoana lui Valentin Florea.Valentin Florea este un om de afaceri nascut și crescut in sectorul 6, care iși iubește țara. Acesta…

Florin Salam rupe tacerea despre dosarele cu țepe de la cantari: E o inscenare a apropiaților

12:10, 19.03.2024 - Manelistul Florin Salam spune ca dosarele sale cu țepe date unor oameni carora ar fi trebuit sa le cante la nunți sunt inscenari. Manelistul a fost citat și audiat la poliție in mai multe dosare deschise dupa ce mai mulți pagubiți au facut plangeri. Pe scurt, Florin Salam ar fi incasat mii de euro cu…

Ultima ora! Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, este audiat de organele de drept

09:46, 18.03.2024 - Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, este audiat in aceste momente de ofițerii Centrului Național de Corupție (CNA). Anunțul a fost facut de primarul Ion Ceban in cadrul ședinței de astazi a serviciilor municipale.

(video) Ceban acuza guvernarea ca i-a fabricat un dosar penal: „Maia Sandu pune presiuni pe judecatori ca sa fiu lipsit de mandatul de primar”

09:36, 15.03.2024 - Ion Ceban a declarat ca ar putea fi scos din funcție de primar general al municipiului Chișinau fara a mai putea candida. Este vorba despre un dosar in care „se fac presiuni asupra judecatorilor, pentru ca eu sa fiu demis”, a declarat Ion Ceban in cadrul emisiunii Puterea a Patra .

Mesajul lui Piedone pentru contracandidații sai: Taiați-va sforile!

19:50, 09.03.2024 - Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone vine cu noi acuzații la adresa contacandidaților care intra in cursa pentru fotoliul Capitalei. Mesajul sau, intitulat „Scrisoare pentru saltimbancii politicii de circ și stapanii lor trufași”, ii ataca pe politicieni. In postarea realizata de Cristian…

(video) Fuziune intre MAN și PSDE? Prima declarație publica a primarului capitalei despre aceste zvonuri

20:35, 04.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, nu a confirmat, dar nici nu a negat o fuziune a MAN cu PSDE. Edilul a menționat la UNInterviu pentru UNIMEDIA ca la moment „sunt niște schimburi de opinii” intre formațiuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?