Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ion Ceban este acuzat că-şi adună bani din „mafia imobiliară”. Reacţia Primăriei

Publicat:

si Solidaritate din Consiliul municipal Chisinau il acuza pe primarul capitalei, , ca isi aduna bani pentru noul sau partid cu ajutorul „mafiei imobiliare”. Edilul este acuzat ca admite „constructii sufocante si inacceptabile in sectoare”, in conditiile in care chisinauienii si asa se sufoca de ambuteiaje si nu au unde sa-si dea copiii la gradinita si la scoala, transmite IPN.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dovada legaturii dintre Romprest și Statul Paralel. Mafia care a sufocat țara, demascata de Anca Alexandrescu

22:10, 23.04.2024 - Mega-dosarul ROMPREST, cu un prejudiciu de aproape un miliard de lei, este o pata neagra in istoria recenta. Acuzațiile sunt de inșelaciune, abuz in serviciu, evaziune fiscala și grup infracțional organizat.In urma cu cateva luni, directorul Romprest, Bogdan Adimi, a fost audiat la Brigada de Combatere…

Nicușor Dan, dupa ce PSD și PNL au decis sa mearga separat la București: Decizie grea pentru mafia imobiliara

10:55, 23.04.2024 - Nicușor Dan a avut o reacție ironica dupa ce PSD și PNL au decis sa-l retraga pe Catalin Cirstoiu si sa susțina candidați diferiți la alegerile pentru Primaria Capitalei. ”Decizie grea pentru mafia imobiliara. Campania cui sa o finanțeze?”, a scris edilul pe Facebook.

Reactie ironica a lui Nicusor Dan dupa ce PNL și PSD au rupt alianța la București: "Decizie grea pentru mafia imobiliara"

09:45, 23.04.2024 - Primarul Capitalei Nicusor Dan a reactionat printr-o postare ironica dupa ce coalitia PSD-PNL a renuntat la candidatura lui Catalin Cirstoiu pentru Primaria Capitalei, in favoarea unor candidaturi separate, Gabriela Firea si Sebastian Burduja urmand sa fie sustinuti in cursa pentru Bucuresti.

Nicușor Dan, reacție sarcastica la retragerea lui Cirstoiu: 'Decizie grea pentru mafia imobiliara'

09:15, 23.04.2024 - Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, reacționeaza la decizia coaliției PSD-PNL (vehiculata deocamdata „pe surse”) de a renunța la medicul Catalin Cirstoiu. In condițiile in care PSD și PNL ar urma sa aiba candidați separați la Primaria Capitalei, Nicușor Dan transmite un mesaj cu o nota de sarcasm.

Ceban: Cineva incearca sa faca transfer de imagine pe seama referendumului

09:55, 10.04.2024 - Partidul Acțiune și Solidaritate iși face campanie pe seama referendumului privind aderarea țarii la UE și incearca, prin intermediul acestui exercițiu, sa faca transfer de imagine spre un candidat la prezidențiale. O spune primarul Chișinaului, liderul Mișcarii Alternativa Naționala, Ion Ceban, potrivit…

(video) Fuziune intre MAN și PSDE? Prima declarație publica a primarului capitalei despre aceste zvonuri

20:35, 04.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, nu a confirmat, dar nici nu a negat o fuziune a MAN cu PSDE. Edilul a menționat la UNInterviu pentru UNIMEDIA ca la moment „sunt niște schimburi de opinii” intre formațiuni.

Ceban acuza PAS ca folosește Poșta Moldovei in interes de partid. Formațiunea a venit cu o reacție

11:30, 28.02.2024 - Edilul capitalei Ion Ceban a acuzat Partidul de guvernare Acțiune și Solidaritate (PAS) ca ar folosi intreprinderea de stat Poșta Moldovei „in interese personale și de partid” pentru a trimite oamenilor „informații mincinoase”. Ceban a publicat o plianta pe care PAS ar transmite-o prin poșta cetațenilor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?