Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iohannis, preşedinte-implicat. O nouă declaraţie de presă la ora 18.00

Publicat:

va sustine o declaratie de presa, la Cotroceni, incepand cu ora 18.00. De dimineata, seful statului a avut o intalnire cu premierul si cu mai multi ministri. Klaus Iohannis sustine ca o noua lege a pensiilor ar fi utila, avand in vedere ca foarte multe persoane semnaleaza "inegalitati si inechitati in actuala lege a pensiilor".

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima declarație a președintelui Iohannis dupa alegeri. 'Nu ar fi corect sa o spun public'

15:46, 11.06.2024 - Președintele Klaus Iohannis a facut primele declarații dupa alegerile locale și europarlamentare. Șeful statului crede ca a fost o decizie buna comasarea, dat fiind numarul mare de oameni prezenți la vot.

Iohannis și alți 17 șefi de stat au semnat o declarație comuna pentru un acord de incetare a focului in Fașia Gaza

18:51, 06.06.2024 - Presedintele Klaus Iohannis este unul dintre cei 17 sefi de stat care au semnat o declaratie comuna ce sustine un acord de incetare a focului in conflictul Israel - Hamas, transmite Administratia Prezidentiala.

VIDEO. Partidul AUR este acuzat de frauda electorala. Este citata o declarație a lui George Simion, care ar fi recunoscut ca AUR nu putea strange semnaturile

12:21, 06.06.2024 - Partidul AUR este acuzat ca a comis o frauda electorala in momentul derularii campaniei de strangere de semnaturi pentru alegerile din 9 iunie 2024. Sesizarea a fost formulata de o agenție de presa cu sediul in orașul Jimbolia (județul Timiș) și transmisa, la data de 6 iunie 2024, prin intermediul unui…

VIDEO Gabriela Firea, dupa vizita lui Burduja la Cotroceni: 'A dat un semnal pe cine susține'

18:56, 29.05.2024 - Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, a comentat intalnirea lui Sebastian Burduja, candidatul PNL, cu presedintele Klaus Iohannis, cu doar doua saptamani inainte de alegerile locale.

VIDEO Iohannis spulbera zvonurile despre viitoarea sa funcție: 'Nu au avut loc alte discuții!'

13:31, 22.05.2024 - Președintele Klaus Iohannis susține ca discuțiile privind posibilitatea ca el sa ocupe șefia NATO sunt in toi.„Nu au avut loc alte discuții pentru alta funcție”, a dat asigurari Iohannis, in condițiile in care se specula ca liderul de la Cotroceni ar putea fi interesat de

Kluas Iohannis și Joe Biden vor continua dialogul privind candidatura primului la șefia NATO

23:25, 07.05.2024 - Președintele Klaus Iohannis și președintele american Joe Biden au decis sa continue dialogul privind candidatura șefului statului roman la funcția de secretar general al NATO, liderul de la Cotroceni admițand ca exista riscul ca la summitul NATO de la Washington din luna iulie sa nu fie intrunit un…

Președintele Klaus Iohannis, primit de Joe Biden, la Casa Alba. Președintele Romaniei va face apoi declarații de presa

21:15, 07.05.2024 - Președintele american Joe Biden il va primi la Casa Alba pe șeful statului roman, Klaus Iohannis, in jurul ore 21.00, ora Romaniei. Vizita pe care o face Klaus Iohannis pe pamant american va dura doua zile.

O drona kamikaze ar fi lovit o unitate militara din Transnistria, susține presa de la Tiraspol

18:55, 05.04.2024 - Potrivit jurnaliștilor din regiunea separatista Transnistria, o drona kamikaze a atacat in jurul orei 14:00 o unitate militara a așa-zisului Minister al Apararii din regiunea Ribnița, incidentul fiind inregistrat in apropiere de frontiera cu Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?