Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioan Mircea Pașcu dă cărțile pe față: câți bani ar fi câștigat, de fapt, dacă era numit comisar european

Publicat:

Un scandal de proporții s-a iscat in jurul numirii lui Ioan Mircea Pașcu in funcția de comisar european interimar din partea Romaniei. In lipsa unor proceduri clare și simplificate, in presa s-a vehiculat inclusiv faptul ca Ioan Mircea Pașcu ar fi urmat sa incaseze o pensie pe viața, similara cu alți europarlamentari.

Citește și: Rareș Bogdan arunca in aer scena politica: Eu nu pot sa stau la masa cu Tariceanu și Tudose/ VIDEO

Ioan Mircea Pașcu susține ca el ar fi ajuns sa caștige 68 de euro pe luna, dar manipularile și sumele uriașe au fost aruncate pe piața pentru a-i pacali…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, raspuns ironic privind o propunere a lui Geoana drept comisar european pentru Aparare

10:51, 09.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat ca Romania a inceput deja negocierile pentru un mandat de comisar european, raspunzand ironic cu privire la o posibila propunere a actualului secretar adjunct al NATO, Micea Geoana.

Rareș Bogdan da carțile pe fața: 'Klaus Iohannis va ocupa o funcție foarte importanta in Europa'

20:50, 08.05.2024 - Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, afirma ca președintele Romaniei este o figura foarte bine vazuta in Europa și in afara ei. Potrivit eurodeputatului, șeful statului beneficiaza de sprijin internațional și iși propune sa obțina o funcție extrem de importanta la nivel european.

Campionatul european de imitat pescaruși a fost caștigat de... „baiatul pescaruș” VIDEO

17:10, 23.04.2024 - La fel cum Peter Parker s-a transformat in Spider-Man dupa ce a fost muscat de un paianjen, un baiețel din Marea Britanie, in varsta de noua ani, a devenit „baiatul pescarus”, dupa ce a fost ciupit de o astfel de pasare.

Liviu Alexa demisioneaza din PSD: "PSD nu a incetat sa ma dezamageasca, promovand la nivel central securici ca Dancu, reprimind in partid tradatori precum Tudose, Grindeanu sau Neacșu, evitand orice reforme reale"

12:00, 08.03.2024 - "Am decis azi sa demisionez din “functia” de membru simplu al Partidul Social Democrat, partid pe care mi l-am asumat cu curaj si ca jurnalist, sfidand in ultimii 15 ani ipocrizia ziaristilor de dreapta care sustineau PNL sau USR indirect, refuzand sa isi asume deschis optiunea politica," a transmis…

Iohannis iși negociaza funcția in varful Europei. Rareș Bogdan arunca bomba: „Poate fi oricand presedinte al Consiliului European”

15:45, 05.03.2024 - Europarlamentarul roman a raspuns intrebarilor reporterilor despre șansele actualului președinte al Romaniei de a ocupa o funcție inalta europeana dupa incheierea mandatului sau:Reporter - Klaus Iohannis a fost vehiculat initial pentru functia de inalt reprezentant al Uniunii Europene politica externa.…


Ce parere ai despre aceasta stire?