Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Invazia hoților de buzunare: Imagini cu hoți români și bulgari care jefuiesc trecători în Paris, publicate de Paris Match

Publicat:

Revista franceza a publicat mai multe imagini in care bande formate din cetațeni romani și bulgari jefuiesc trecatorii din Paris, relateaza .

In imagini se poate observa cum hoții de buzunare iși vizeaza victimele in plina zi, pe trotuare, la ATM-uri, in stațiile de metrou sau in parcuri, provocand in jur mizerie și haos.

Patrulele de poliție au fost marite in jurul monumentelor pariziene precum sau , unde, la inceputul anului angajații au intrat in greva din cauza lipsei protecției in fața bandelor organizate care furau la scara…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Urcarea in Turnul Eiffel, mai scumpa de la mijloc de iunie: Prețul biletelor crește cu 20%

13:25, 24.05.2024 - Accesul in Turnul Eiffel va fi mai scump cu 20%, pana la 35,30 euro, incepand cu data de 17 iunie curent, o decizie justificata de criza sanitara si urmele de plumb descoperite cu prilejul lucrarilor de renovare, si care ar urma sa fie validata pana sambata de edilii Parisului, transmite AFP, potrivit…

Atenție la buzunare! Top zone turistice din marile orașe europene in care sunt raportate cele mai multe furturi

06:35, 06.05.2024 - O noua analiza a celor mai frecventate zone de hoții de buzunare din marile destinații turistice din Europa arata ca fenomenul este departe de a fi unul de care sa nu ne temem, mai ales in jurul celor mai importante atracții.

Imagini teribile in Antalya, una dintre destinațiile preferate ale romanilor: Telecabina s-a prabușit, sunt numeroase victime

12:01, 13.04.2024 - O persoana si-a pierdut viata si zece au fost ranite vineri, in Antalya, dupa ce un pilon de telecabina s-a prabusit, a anuntat sambata Ministerul de Interne, relateaza Reuters.Douazeci si patru de cabine erau izolate in aer la ora 17.23 (14.23 GMT), vineri.

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.

Imagini emoționante postate de Arina Sabalenka care surprind momente fericite din relația ei cu Konstantin Kolțov VIDEO

14:25, 20.03.2024 - In urma cu trei luni, jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka a facut public un videoclip emoționant in care sunt prezentate momente din relația ei cu fostul jucator de hochei pe gheața Konstantin Kolțov, care a murit luni, 18 martie, relateaza Daily Mail.

FURTURI IN FRANȚA Romani arestați pentru spargeri

10:20, 04.03.2024 - Cei patru hoți au fost arestați, iar investigațiile continua, suspectandu-se ca ar putea exista și alte furturi comise de aceștia The post FURTURI IN FRANȚA Romani arestați pentru spargeri first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?