Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ÎNTREBAREA ZILEI - DUMINICĂ: De ce trebuie să ne scoatem măselele de minte?

Publicat:

Maselele de minte se formeaza cu radacini atipice ca forma si au canale întortocheate, iar aceste aspecte nu pot fi tratate. Medicii recomanda scoaterea lor.

Specialistii americani au propus extractia mugurilor, adica a acelor saculeti din care se formeaza radacina, pentru ca sunt moi si e mai putin dureros pentru pacient.

"Molarii de minte ne fac mai mult rau decât bine. O parte dintre pacienti tin mortis sa îi pastreze, în timp ce altii renunta la ei de la primele semne de cariere. Totusi, cum e indicat sa procedam când avem probleme cu…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Haos in spitale! Medicii din Ambulatoriu au reluat protestele și cer solutii de finantare in sistem

18:00, 15.04.2024 - Specialiștii trag un nou semnal de alarma și susțin ca finanțarea alocata in acest segment trebuie sa creasca. Mai mult, sunt semnale ca din iulie, atunci cand intra in vigoare noul contract cadru incheiat cu Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS), tarifele decontate ar putea scadea.Asta inseamna…

Medicii cardiologi recomanda monitorizarea sportivilor de performanta

18:40, 09.04.2024 - Medicii cardiologi, pacientii si reprezentantii sportivilor cer o mai mare atentie pentru cardiomiopatii si masuri concrete de diagnostic si tratament. Aceasta afectiune a muschiului cardiac, care face ca inima sa pompeze cu dificultate sange catre restul corpului, poate aparea la persoane de toate…

In ce moment al zilei este recomandat sa bei cafea neagra ca sa slabești. Care este secretul

07:50, 19.03.2024 - Specialiștii au dezvaluit in ce moment al zilei este recomandat sa bei cafea neagra ca sa slabești. Acest truc simplu te va ajuta sa pierzi in greutate și sa ai silueta mult visata. Pare greu de crezut, dar studiile au aratat ca momentul in care alegi sa servești cafeaua este extrem de important.…

Ministerul Sanatații face precizari fulger in scandalul zilei: Ce se intampla cu indemizațiile celor care fac garzi

23:50, 14.03.2024 - Ministerul Sanatatii anunta, joi, ca nu se modifica indemnizatiile pentru medicii specialisti si primari care efectueaza garzi, iar OUG publicata recent in Monitorul Oficial prevede doar indemnizatie pentru medicii de medicina generala din cadrul serviciilor de ambulanta si al structurilor de primiri…

Explozie de cazuri de pneumonie in țara! Medicii trag un semnal de alarma: simptomele pot fi confundate cu alte boli

07:50, 01.03.2024 - La Spitalul Județean de Urgența Slatina sunt internate peste 40 de persoane cu pneumonie, atat copii, cat și adulți. Medicii ne avertizeaza ca simptomele pot fi confundate cu cele ale racelii sau gripei, iar cei care ignora primele semne de boala, se expun unui risc major."In acest moment avem circa…

Culcatul la ora 21.00, secretul fericirii? Concluziile surprinzatoare rezultate dintr-un experiment

03:00, 24.02.2024 - Este culcatul in fiecare seara la ora 21.00 un secret pentru fericirea și buna noastra dispoziție? Un experiment intreprins de un jurnalist din Marea Britanie ne ofera raspunsurile. Este culcatul la ora 21.00 secretul fericirii? Rezultatele surpriza ale unui experiment Medicii avertizeaza ca somnul…

Pastila pentru suflet - ediția din 10 februarie 2024 / Pilda zilei - Iubirea trebuie marturisita

09:50, 10.02.2024 - Pilda zilei - Iubirea trebuie marturisitaEl era un barbat robust, cu o voce puternica și cam dur. Ea era o femeie dulce și delicata. S-au casatorit. Ea ingrijea de casa și de educația copiilor. Copiii au crescut, s-au casatorit, au plecat. Atunci femeia iși pierdu zambetul și deveni din ce in ce mai…

80% din bolnavii de Alzheimer raman nediagnosticați in Romania

00:21, 06.02.2024 - Boala Alzheimer este mult subdiagnosticata in Romania, semnaleaza Societatea Romana Alzheimer, potrivit unui amplu documentar prezentat de Hornews. In plus, diagnosticarea adecvata a acestui tip de demența poate dura chiar și trei ani de la debutul simptomelor. Asta pentru ca este nevoie de o abordare…


Ce parere ai despre aceasta stire?