Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întrebare pentru Putin: „De ce vă este frică, domnule preşedinte?” Care a fost răspunsul liderului rus

Publicat:

Putin a fost intrebat despre cum a reprimat opozitia din Rusia impotriva persoanei sale, la final summitului de la Geneva. Jurnalista a reamintit de „ca lista oponentilor care sunt morti sau in inchisoare este lunga” si l-a intrebat pe lider de ce ii este frica.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce șanse sunt ca Putin sa invadeze o țara NATO. Raspunsul romanului din fruntea NATO

10:55, 08.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana este de parere ca nu exista un risc la adresa securitatii tarilor NATO, nici in Romania, nici in tarile baltice, nici in alte parti, cauzat de Rusia.

Rusia spune ca e puțin probabil sa negocieze o pace cu Ucraina: „Nu avem cu cine sa discutam”

22:45, 26.03.2024 - Rusia nu vede in prezent posibilitati de a negocia cu Ucraina un acord de incetare a ostilitatilor sau un summit de pace pe care Elvetia s-a aratat interesata sa il organizeze, potrivit ambasadorului rus la institutiile ONU din Geneva, Ghennadi Gatilov, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Fricile care l-au ajutat pe Putin sa domine Rusia, analizate de experții in dezinformare. De la naziști, la invazia NATO

22:05, 21.03.2024 - Frica este factorul crucial care-i determina pe cetațeni sa se supuna, se arata intr-o analiza a portalului Comisiei Europene EU vs Disinfo. Specialiștii europeni in dezinformare analizeaza fricile care i-au permis lui Putin sa domine Rusia

Basescu: „Rusia poate ocupa, dar nu poate pastra Transnistria”. Ce spune fostul președinte despre planurile lui Putin

11:36, 06.03.2024 - Fostul președinte Traian Basescu a susținut in cadrul unei emisiuni la Digi24 ca Rusia poate ocupa peste noapte Transnistria, insa nu o poate menține. Astfel ca obiectivul Federației Ruse este sa ajunga la gurile Dunarii. Atunci va putea lua și Transnistria și Republica Moldova.

‘Moldova va fi in vizorul lui Putin’. Alerta data de un fost șef CIA despre planurile liderului rus

08:25, 25.02.2024 - Acest avertisment este tot mai des vehiculat in utimele zile, in contextul actualei situații de la granițele Romaniei și Republicii Moldova. Dupa ce un deputat din Trasnistria vehicula ideea alipirii la Rusia, acum și fostul șef al CIA, David Petraeus confirma intențiile expansioniste, declarand ‘Moldova…

VIDEO - Donald Trump, apel la istorie: 'Rusia e o mașinarie de razboi. L-au invins pe Hitler și Napoleon!'

18:26, 22.02.2024 - Donald Trump – posibil nou președinte in SUA – a laudat armata Rusiei pentru priceperea sa. El a invocat date istorice in acest sens. „Rusia, ce au facut? L-au invins pe Hitler, l-au invins pe Napoleon. Da, sunt o mașina de razboi”, a declarat Trump marti la o reuniune politica in South Carolina.Trump…

Omagiu emoționant pentru Navalnii din partea unui regizor rus: „Cat de absurda și patetica este frica lui Putin”

21:45, 18.02.2024 - Jurnalistul și regizorul rus Andrei Loșak ii aduce un omagiu emoționant opozantului Aleksei Navalnii și iși exprima speranța ca cineva va mai ramane in viața in Rusia pentru a fi inspirat de exemplul sau.

Putin a mai scapat de un aspirant la funcția președinte. Candidatura lui Boris Nadejdin a fost invalidata

14:00, 08.02.2024 - Ultima speranța a rușilor pare sa fi fost spulberata, intrucat comisia electorala din Rusia a decis respingerea candidaturii lui Boris Nadejdin la alegerile prezidențiale, care vor avea loc in perioada 15-17 martie, relateaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?